• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی فرهنگی

فعالیت 20 هزار آموزشگاه‌ زبان و کلاس‌ کنکور با 1.2 میلیون دانش آموز در کشور

توسط admin
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: معاون وزیر آموزش و پرورش از فعالیت 20 هزار مرکز آموزشی غیردولتی اعم از آموزشگاه‌های زبان، کلاس‌های کنکور، تقویتی در کشور خبر داد و گفت: سالانه یک میلیون و 200 هزار دانش آموز در حالت رفت و برگشت در این آموزشگاه‌ها هستند.
به گزارش آذرقلم، احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه نزدیک به دو میلیون نفر دانش‌آموز تحت پوشش مدارس غیردولتی هستند؛ اظهار کرد: حدود ۱۷ هزار مدرسه و ۲۰ هزار مرکز آموزشی غیردولتی اعم از آموزشگاه‌های زبان، کلاس‌های کنکور، تقویتی و… داریم.

فعالیت 20 هزار آموزشگاه‌ زبان و کلاس‌های کنکور با 1.2 میلیون دانش آموز/ اعلام لیست آموزشگاه‌های مجوزداروی از رصد آموزشگاه های زبان متناسب با بوم و فرهنگ و آداب کشور و تغییر محتوا در کتاب های درسی حوزه آموزشگاهی به ویژه در زبان با همکاری موسسات و سازمان پژوهش و برنامه ریزی خبر داد و اظهار کرد: بازنگری جدی در دستور کار است و کارگروهی تشکیل شده تا متناسب با احکام دینی و فرهنگی خودمان در این حوزه ورود پیدا کنیم.
محمودزاده با اشاره بر اینکه در کل کشور ۲۰ هزار آموزشگاه وجود دارد که ۱۱ هزار مورد، آموزشگاه زبان است، گفت: ۹ هزار آموزشگاه نیز مربوط به کلاس های تقویتی و تجدیدی و تخصصی است.
وی اضافه کرد: سالانه یک میلیون و ۲۰۰ دانش آموز در حالت رفت و برگشت در این آموزشگاه ها هستند.

ارائه الگوی افزایش شهریه در آموزشگاه‌ها
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: البته برای اولین الگوی شهری نیز اعلام شد به طوریکه تا سال گذشته هیچ الگوی شهریه‌ای برای افزایش سالانه آموزشگاه‌ها تعیین نشده بود و هر مراکز خودش این کار را انجام می‌داد ولی امسال موضوع فرق کرده است.
وی ادامه داد: موضوع نیروی انسانی، فضای آموزشی، تراکم کلاسی از جمله شاخص‌های ارائه شده برای افزایش شهریه است که آموزشگاه ها باید تناسب با این شاخص‌ها افزایش شهریه داشته باشند. (تراکم کلاس در کلاس‌های زبان را بیش تر از ۱۶ نفر در نظر نگرفته‌ایم).

مجوزدار کردن همه آموزشگاه‌ها و پلمب آموزشگاه های غیرمجاز
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه خانواده ها دقت لازم را داشته باشند و فرزندان خود را در آموزشگاه‌هایی که مجوز ندارند، ثبت نام نکنند، افزود: خانواده باید هنگام ثبت نام مجوز آموزشگاه را ببینند و سپس اقدام به ثبت نام کنند.
وی متذکر شد: حدود ۵۶۷ آموزشگاه بدون مجوز شناسایی و پلمب شده است که برخی از این آموزشگاه ها اقدام به اخذ مجوز کرده اند.

اعلام لیست آموزشگاه‌ها مجوزدار در کشور
محمودزاده خاطرنشان کرد: همه آموزشگاه ها وارد سامانه ما شده و ثبت نام کنند در غیر این صورت آموزشگاه غیرمجاز شناسایی خواهد شد.
وی یادآور شد: سامانه mosharekat.ir آمادگی کامل را دارد تا لیست آموزشگاه های مجوزدار را استان به استان در اختیار مراجعه کنندگان به سایت بگذارد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش همچنین گفت: زبان را باید یاد بگیریم اما تداخل فرهنگی نداشته باشیم؛ اولین عاملی که در کاهش تداخل فرهنگی باید مد نظر قرار گیرد، طراحی الگوی بومی زبان آموزی خارجی و تدوین ویژگی‌ها و چارچوب مشخص برنامه درسی اعم از محتوا وآموزش و توسعه حرفه‌ای مدیران و معلمان آموزشگاه هاست.
منبع فارس[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

برچسب ها: آذرقلمآموزش و پرورشزبان انگلیسیکنکور
پست قبلی

جان باختن ۳۲ نفر دیگر بر اثر کرونا / ۱۹ شهرستان در وضعیت قرمز

پست‌ بعدی

یک فوتی و 7 مصدوم در سوانح رانندگی آخر هفته آذربایجان شرقی

admin

admin

پست‌ بعدی

یک فوتی و 7 مصدوم در سوانح رانندگی آخر هفته آذربایجان شرقی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید