• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

توسط admin
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
0 0
A A
11
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: به دنبال انتشار خبری مبنی بر اجباری شدن آزمون دوباره برای ورود دانش آموزان سمپادی به مقطع دوم متوسطه ، موجی از نگرانی والدین و این دانش آموزان را آن هم در فصل امتحانات فرا گرفت.
به گزارش آذرقلم، برخی از دانش آموزان و والدین آنها با نگارش نامه ای، از وزیر آموزش و پرورش خواستند تا مصوبه اخیر را ملغی و کان لم یکن اعلام نماید.

سمپاد یا همان سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، سازمانی است که بر روی مدارس تیزهوشان و یا همان استعدادهای درخشان نظارت می کند. مدارس سمپاد، جزو بهترین مدارس در کشور ایران می باشند که با ایجاد یک فضای رقابتی مناسب سطح علمی دانش آموزان را بالا می برند. سازمان سمپاد در حال حاضر، بر مدارس تیزهوشان در سراسر کشور نظارت دارد. دانش آموزانی که دارای شرایط مدارس سمپاد می باشند، می توانند در آزمون های ورودی مدارس سمپاد شرکت نمایند؛ دو درصد دانش آموزان کشور در مدارس سمپاد درس می خوانند.
متن نامه اعتراضی دانش آموزان که تاکنون به امضای بیش از بیست هزار نفر از والدین دانش آموزان رسیده به این شرح است:

جزئیات و منابع آزمون ورودی مدارس سمپاد اعلام شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

وزیر محترم آموزش و پرورش
با سلام و احترام،
به‌تازگی خبری منتشر شده است که دانش‌آموزان سمپاد برای ورود به مدارس دوره دوم متوسطه، باید آزمون دوباره بدهند. این قانون باعث شده است که بسیاری از دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان ناراحت و نگران شوند. آزمون دادن به دانش‌آموزان در هر مقطعی از تحصیلات، یک فرآیند پر خطر و پر استرس است. با این‌حال، در این مورد دلایل بسیاری برای عدم قابل قبول بودن این قانون وجود دارد.
اولاً، سمپاد یک مجموعه آموزشی با کلاس‌های کاملاً ویژه است. به عبارت دیگر، هزینه‌هایی را بابت تحصیل در این مجموعه پرداخت کرده‌اند. حال با صدور چنین قانونی، به‌نظر می‌رسد که سمپاد به عنوان یک مجموعه آموزشی با کیفیت، شناسایی و تأیید نشده است.
دوماً، این قانون باعث می‌شود که دانش‌آموزان سمپاد احساس تبعیض کنند. چرا باید فقط دانش‌آموزان سمپاد آزمون دوباره بدهند؟ آیا دلایل قابل قبول وجود دارد که فقط برای این مجموعه آموزشی، چنین قانونی صادر شود؟
سوماً، این قانون باعث می‌شود که خانواده‌های دانش‌آموزان سمپاد به نظام آموزشی کشور اعتماد نکنند. با صدور چنین قانون‌های نامتعارفی، به نظام آموزشی کشور خسارت می‌رسد.
با تأکید بر این نکات، ما به‌عنوان گروه فعال در حق حقوق دانش‌آموزان، به‌شدت علیه این قانون اعتراض داریم. ما از وزیر آموزش و پرورش استدعا داریم که فکری برای چاره‌جویی از این وضعیت بیندیشد.
باتشکر؛ جمعی از دانش‌آموزان سمپاد[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

برچسب ها: آذرقلمآموزش و پرورشاعتراضسمپاد
پست قبلی

مقاوم سازی ۲۰۰ درصدی مساکن روستاهای اهر

پست‌ بعدی

الکترو موتورهای فریم 400 در توان ۵۰۰ کیلو وات توسط موتوژن عملیاتی شد

admin

admin

پست‌ بعدی

الکترو موتورهای فریم 400 در توان ۵۰۰ کیلو وات توسط موتوژن عملیاتی شد

دیدگاه‌ها ۱۱

  1. محمدی می گوید:
    3 سال پیش

    من از کلاس پنجم با پسرم کارمیکردم بچم دوسال مدام تست میزد وقتی همه بچه هاداشتن بازی میکردن الان چرا نمونه امتحان ندارن…درستی دهم رو دارن هفتم کارمیکنن چرا این مسخره سازی امتحان دوباره رو راانداختین

    Reply
  2. سارا می گوید:
    3 سال پیش

    این رای نه تنها کمکی به دانش آموزان نمیکنه بلکه ظلم در حق بچه هایی هست که پایه ششم کلی زحمت کشیدن از خیلی خوشی های بچگیشون زدن تا تیزهوشان قبول بشن و برا دوره دوم نیاز به آزمون نداشته باشن از طرفی تو مدارس تیزهوشان دوره اول کلا پوست بچه ها رو میکنن و بچه ها باید کلی درس بخونن تا معدلشون بالا بمونه وگرنه باید از این مدارس برن…خب با این تفاسیر آزمون دوباره چیزی جز ظلم در حق بچه های سمپادی نیست

    Reply
    • فایزه می گوید:
      3 سال پیش

      تنها هدف دانش آموزان از اینکه دوره اول میرن سمپاد اینه که دوره دوم تو سمپاد باشن ؟ دور اول به چه درد ما می خوره ؟
      یک سال از کلی خوش هامون گذشتیم قبول شدیم ! تو خود مدرسه هم که اصلا خوش رو ول معطل ! این همه تلاش کن ..گ تا صبح درس بخون …هیچ جا نرو … که تهش دوباره بیاین آزمون بگیرین ؟ این نهایت بی عدالتی در حق سمپادی هاست !

      Reply
  3. باران می گوید:
    3 سال پیش

    در دانشگاه بچه هایی هستن که با سهمیه پزشکی میخونن و ی سمپادی با کلی تلاش نمیتونه چرا اون جا عدالت رعایت نمیشه مگر در دانشگاه ما بچه ضعیف نداریم کل کنکور دوباره برگزار مبشه مسخره تر از این بود گیریم ی سری حسود و نادان اون دیوان اداری باید عاقلانه تصمیم بگیره
    ی عده مثل بچه ها تکرار میکنن چرا

    وقتی بچه قبول شده چرا وقت و نیروش رو بزاره می خواستی تو بخونی قانون همین بوده خودت قبول میشدی همه چی درست بود ب چند سال گریه کردی مادر و پدرت اویزان عدالت اداری شدن کلی بچه درسخوان رو نابود کنن که تو راضی بشی شک ندارم پشت صحنه این ماجرا فقط پول

    Reply
    • زهرا می گوید:
      3 سال پیش

      ما برای دوره ی اول کلی تلاش کردیم و حالا با افرادی که حتی به خودشون زحمت ندادن در آزمون ثبت نام کنن باید دوره ی دوم دوباره با اونایی که عرضه نداشتن آزمون بدیم ؟ واقعا عادلانه است ؟؟ توی مدرسه با درسای فوق سخت معدلمون رو بالا نگه داشتیم در حالی که اونا به راحتی این چند سال رو گذروندن حالا ما با اون راحت طلب ها برابریم ؟ این فقط ظلم در حق سمپادی هاست

      Reply
      • نیما می گوید:
        3 سال پیش

        اگه شما عرضه دارید پس چرا از رقابت مجدد می ترسید؟
        من با اینکه سال هاست سمپادی ام اما معتقدم برای نهم به دهم باید آزمون‌ ورودی برگزار بشه تا افراد شایسته تر جایگزین افراد نالایق که به هر دلیلی دری به تخته خورده و وارد مدارس سمپاد شدن، بشن

        Reply
        • Amsa می گوید:
          3 سال پیش

          خیلی چرت میگی
          اون بچه دوباره باید هیچ جا نره و صبح تا شب درس بخونه تا دوباره قبول بشه
          بیشتر بچه هایی که میرن سمپاد به این دلیله که تا دوره اول راحتن
          اگه این قانون ثبت بشه خب اون ششمی درس نمیخونه تا نهم بعد آزمون بده

          Reply
  4. یلدا می گوید:
    3 سال پیش

    قانون عطف به ما سبق نمیشود ، این رای ماهیت مدارس دوره اول سمپاد را کاملا نابود میکند . کلملا غیر کارشناسی است . لطفا دیوان عدالت اداری تجدید نظر کند .

    Reply
  5. i می گوید:
    3 سال پیش

    خرید ۵ سال سابقه، بعد از بازنشستگی در تأمین اجتماعی
    رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
    جناب آقای دکتر قالیباف

    نمایندگان محترم کارگران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در مجلس شورای اسلامی

    درود بر شما

    پیشنهاد می‌شود قانونی وضع شود که بعد از بازنشستگی، خرید سابقه تا ۵ سال برای بازنشسته‌ها به‌صورت اختیاری امکانپذیر شود، که این امر بنا به درخواست شخص بصورت ماهیانه یا بصورت نقدی باشد . چراکه خیلی از بازنشسته‌های تأمین اجتماعی در دوران کار امنیت شغلی نداشته‌اند و کارفرماهایشان بعضی از سال‌ها را بیمه رد نمی‌کرده‌اند. همچنین برای بازنشسته های دیگر هم مفید میباشد بدلیل اینکه تا ۵ سال، سابقه بازنشستگی انها بالاتر میرود و ارتقا پیدا میکند و در نتیجه ۵ روز در ماه حقوقشان بالاتر میرود. به این ترتیب کمی از سختی‌هایی که کشیده‌اند تسکین پیدا می‌کند و هم خود سازمان تأمین اجتماعی سود میکند . از لحاظ روحی و فکری بالا رفتن سابقه سنوات بازنشستگی برای بازنشستگان تاثیر بسیار مثبتی دارد و میتواند روی برخورد و ارتباط انها با خانواده و جامعه تاثیر مثبت بگذارد. چون در تامین اجتماعی حداکثر سابقه بازنشستگی ۳۵ سال یا ۳۵ روز حقوق در ماه میباشد، بطور مثال اگر شخصی با ۲۵ سال سابقه بازنشسته شده باشد با خرید ۵ سال سابقه، سابقه اش به ۳۰ سال ارتقا پیدا میکند و یا شخصی اگر ۳۳ سال سابقه بازنشستگی داشته باشد با خرید ۲ سال سابقه، سابقه اش به ۳۵ سال میرسد. این کارزار که برای همه به خصوص برای ارتقا سابقه بازنشستگان مفید است حتی برای فرزند شما که تازه شاغل شده برای زمان بازنشستگی اش، حمایت و امضا کنید لطفا ادرس این کارزا که در زیر متن امده تا میتوانید پخش کنید چون برای هر کسی میتواند مفید باشد و اتفاق بیفتد حتی برای شما که داری این پیام را میخانی وشاید داری لبخند میزنی. بدلیل عدم امنیت شغلی و احتمال رد نکردن بیمه توسط کارفرما در زمان اشتغال که برای هر شخصی میتونه اتفاق بیفته و این اشخاص موقع بازنشستگی تازه میفهمند که چه ضرری کرده اند و چه حقی از انها ضایع شده. ولی اگر انشاالله این کارزار به سرانجام برسد، میتواند خیلی جبران کننده باشد. لطفا این کارزار را تا حد ممکن تبلیغ و نشر و پخش کنید چون نویسنده این کارزار یک بازنشسته ساده میباشد که دچار همین مشکل شده یعنی در ایام اشتغال ۴ سال برایش بیمه رد نشده و الان با ۲۶ سال سابقه بازنشسته شده ولی اگر این کارزار موفق بشه خیلیها مثل ایشان به حق تضییع شده شان میرسند . و همچنین برای بازنشستگان دیگر هم مفید است و میتوانند تا ۵ سال سابقه شان ارتقا پیدا کند. https://www.karzar.net/69775 نکته دیگری که میتواند در مزیت این کارزار به ادرس https://www.karzar.net/69775 حتی برای بازنشستگان دارای سی سال سابقه به بالا مفید باشد، این است که چون حداکثر سابقه بازنشستگی در تامین اجتماعی ۳۵ سال میباشد، بازنشستگان عزیز دارای مثلا سی سال سابقه میتوانند با خرید ۵ سال سابقه دیگر سابقه شان به ۳۵ سال ارتقا پیدا کند یا مثلا بازنشسته ای که دارای ۳۳ سال سابقه باشد میتواند با خرید ۲ سال سابقه دیگر سابقه اش به ۳۵ سال ارتقا پیدا کند که حداکثر سابقه تامین اجتماعی میباشد پس لطف کنید این کارزار که لینک ان در بالا میباشد تبلیغ، نشر و پخش شود. همچنین شما میتوانید با نوشتن (کارزار خرید ۵ سال سابقه، بعد از بازنشستگی در تامین اجتماعی ) این متن را سرچ کنید، و انرا امضا و حمایت کنید که در سایت کارزار بصورت رسمی ثبت شده است.

    Reply
  6. i می گوید:
    3 سال پیش

    خرید ۵ سال سابقه، بعد از بازنشستگی در تأمین اجتماعی
    رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
    جناب آقای دکتر قالیباف

    نمایندگان محترم کارگران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در مجلس شورای اسلامی

    درود بر شما

    پیشنهاد می‌شود قانونی وضع شود که بعد از بازنشستگی، خرید سابقه تا ۵ سال برای بازنشسته‌ها به‌صورت اختیاری امکانپذیر شود، که این امر بنا به درخواست شخص بصورت ماهیانه یا بصورت نقدی باشد . چراکه خیلی از بازنشسته‌های تأمین اجتماعی در دوران کار امنیت شغلی نداشته‌اند و کارفرماهایشان بعضی از سال‌ها را بیمه رد نمی‌کرده‌اند. همچنین برای بازنشسته های دیگر هم مفید میباشد بدلیل اینکه تا ۵ سال، سابقه بازنشستگی انها بالاتر میرود و ارتقا پیدا میکند و در نتیجه ۵ روز در ماه حقوقشان بالاتر میرود. به این ترتیب کمی از سختی‌هایی که کشیده‌اند تسکین پیدا می‌کند و هم خود سازمان تأمین اجتماعی سود میکند . از لحاظ روحی و فکری بالا رفتن سابقه سنوات بازنشستگی برای بازنشستگان تاثیر بسیار مثبتی دارد و میتواند روی برخورد و ارتباط انها با خانواده و جامعه تاثیر مثبت بگذارد. چون در تامین اجتماعی حداکثر سابقه بازنشستگی ۳۵ سال یا ۳۵ روز حقوق در ماه میباشد، بطور مثال اگر شخصی با ۲۵ سال سابقه بازنشسته شده باشد با خرید ۵ سال سابقه، سابقه اش به ۳۰ سال ارتقا پیدا میکند و یا شخصی اگر ۳۳ سال سابقه بازنشستگی داشته باشد با خرید ۲ سال سابقه، سابقه اش به ۳۵ سال میرسد. این کارزار که برای همه به خصوص برای ارتقا سابقه بازنشستگان مفید است حتی برای فرزند شما که تازه شاغل شده برای زمان بازنشستگی اش، حمایت و امضا کنید لطفا ادرس این کارزا که در زیر متن امده تا میتوانید پخش کنید چون برای هر کسی میتواند مفید باشد و اتفاق بیفتد حتی برای شما که داری این پیام را میخانی وشاید داری لبخند میزنی. بدلیل عدم امنیت شغلی و احتمال رد نکردن بیمه توسط کارفرما در زمان اشتغال که برای هر شخصی میتونه اتفاق بیفته و این اشخاص موقع بازنشستگی تازه میفهمند که چه ضرری کرده اند و چه حقی از انها ضایع شده. ولی اگر انشاالله این کارزار به سرانجام برسد، میتواند خیلی جبران کننده باشد. لطفا این کارزار را تا حد ممکن تبلیغ و نشر و پخش کنید چون نویسنده این کارزار یک بازنشسته ساده میباشد که دچار همین مشکل شده یعنی در ایام اشتغال ۴ سال برایش بیمه رد نشده و الان با ۲۶ سال سابقه بازنشسته شده ولی اگر این کارزار موفق بشه خیلیها مثل ایشان به حق تضییع شده شان میرسند . و همچنین برای بازنشستگان دیگر هم مفید است و میتوانند تا ۵ سال سابقه شان ارتقا پیدا کند. https://www.karzar.net/69775 نکته دیگری که میتواند در مزیت این کارزار به ادرس https://www.karzar.net/69775 حتی برای بازنشستگان دارای سی سال سابقه به بالا مفید باشد، این است که چون حداکثر سابقه بازنشستگی در تامین اجتماعی ۳۵ سال میباشد، بازنشستگان عزیز دارای مثلا سی سال سابقه میتوانند با خرید ۵ سال سابقه دیگر سابقه شان به ۳۵ سال ارتقا پیدا کند یا مثلا بازنشسته ای که دارای ۳۳ سال سابقه باشد میتواند با خرید ۲ سال سابقه دیگر سابقه اش به ۳۵ سال ارتقا پیدا کند که حداکثر سابقه تامین اجتماعی میباشد پس لطف کنید این کارزار که لینک ان در بالا میباشد تبلیغ، نشر و پخش شود. همچنین شما میتوانید با نوشتن (کارزار خرید ۵ سال سابقه، بعد از بازنشستگی در تامین اجتماعی ) این متن را سرچ کنید، و انرا امضا و حمایت کنید که در سایت کارزار بصورت رسمی ثبت شده است.

    Reply
  7. فاطمه زاجکانی می گوید:
    3 سال پیش

    سلام بنده به عنوان مادر سه دانش اموز سمپادی که دو دانش اموزم در دوره اول هستند مخالف برگزاری دوباره آزمون هستم و از دیوان عدالت اداری تقاضا دارم تجدید نظر بفرمایند فرزندان ما چه گناهی کردند که باید اینهمه استرس رو تحمل کنند و از سازمان سمپاد تقاضا دارم از حق دانش آموزان به عنوان سرمایه های خودشون دفاع کنند چون ۳ سال سرمایه گذاری سمپاد روی این دانش اموزان عملا از بین میره

    Reply

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید