• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

2175 نفر از 3 هزار بازداشتی آزاد شدند/ آزادی 200 دانش‌آموز دستگیرشده

توسط admin
۲۸ مهر ۱۴۰۱
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: نماینده مردم تبریز در مجلس از بازداشت و انتقال سه هزار نفر در حوادث اخیر به زندان فشافویه خبر داد و گفت همه بازداشتی ها به جز 835 نفر آزاد شده‌ اند.
به گزارش آذرقلم، احمد علیرضا‌بیگی با اشاره به بازدید روز گذشته اعضای کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس از زندان فشافویه گفت: سه هزار نفر از افرادی که در اتفاقات اخیر در استان تهران دستگیر شده اند به زندان فشافویه انتقال یافته‌ بودندو از این تعداد به جز 835 نفر بقیه از زندان آزاد شده‌اند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس اظهار داشت: این افراد با قرار وثیقه آزاد شده‌اند. با توجه به اغتشاش زندان اوین و آنچه در آنجا افتاد، نزدیک به 1300 نفر از زندانیان زندان اوین به زندان فشافویه انتقال یافته‌اند. اینها البته زندانیان جرایم عمومی‌اند و طبیعتا این موضوع سبب اضافه شدن ظرفیت اضافه به زندان فشافویه شده است و این زندان نیز آمادگی لازم برای نگه‌داری از این تعداد زندانیان را ندارد.
وی تاکید کرد: به رغم همه تلاش‌هایی که سازمان زندان‌ها برای رعایت استانداردها در نگه‌داری زندانیان انجام می‌دهد اما این ظرفیت علاوه سبب شده آن گونه که باید و شاید نتوانند از عهده این کار برآیند و کاستی‌هایی در بحث بهداشت، تغذیه و دسترسی به تلفن برای زندانیان وجود دارد و چون زندانیان تحت تاثیر فشار روانی قرار می گیرند این مشکلات خودش را چند برابر نشان می دهد.
وی افزود: فشار روانی ناشی از بلاتکلیفی در بین این زندانیان باعث شده آنها از وضعیت موجود ناراضی باشند. به هر حال برای برخی ازاین افراد قرار وثیقه صادر شده است و خانواده ها منتظر پیامک دستگاه قضایی‌اند و شاید یک هفته و 10 روز بود که منتظر این پیامک بودند اما با توجه به اتفاقی که در زندان اوین افتاده این زندانیان در یک بلاتکلیفی قرار گرفته اند و همین باعث مشکلاتی شده است.
نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: آن چیزی که در زندان دیده می شود و دسترسی هایی که مورد انتظار برای زندانی است از شرایط استانداردی برخوردار نیست و علیرغم تلاش هایی که در زندان می شود که به درستی از عهده این کار بریایند ولی شرایط پیش آمده این اجازه را نمی دهد.
وی ادامه داد: شرایط زندانی ها شرایط نامتعارفی است چراکه برخی از آنها در شرایط بلاتکلیفی برای صدور قرار یا ارسال پیامک به خانواده هایشان برای ودیعه قرار وثیقه هستند.
وی گفت: حدود 200 نفر از دانش آموزان در بین دستگیرشدگان بوده اند که در اولین فرصت آزاد شده اند. ما الآن زندانی دانش آموز درزندان فشافویه و زندان های دیگر نداریم. 200 دانشجو نیز بین دستگیرشدگان بوده اند که بخش عمده ای از آنها دانشجویان دانشگاههای آزاد بوده اند که تعداد قابل توجهی از آنها آزاد شده اند و قطعا برای این دانشجویان سابقه سیاسی و امنیتی ایجاد می شود.
بیگی با بیان اینکه از بخش زنان زندان فشافویه بازدیدی نداشتیم،گفت: 360 نفر از دستگیرشان زنان بودند و تعداد آنهایی که در حال حاضر در زندان بودند قابل توجه نبود چراکه بخش عمده آنها با وثیقه آزادشده اند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

برچسب ها: آذرقلمبیگیزندانی ها
پست قبلی

«صولت مرتضوی» وزیر کار شد

پست‌ بعدی

سد نهند و ستارخان اهر تنها برای 45 روز آب دارند

admin

admin

پست‌ بعدی
سرپرست سازمان آتش‌نشانی مراغه خبر داد:

سد نهند و ستارخان اهر تنها برای 45 روز آب دارند

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید