• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

کوک ناساز شرکت نساجی خامنه

توسط admin
۱۶ آذر ۱۴۰۰
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: درد دل سهامداران بی اطّلاع از تصمیمات هیئت مدیره ی وقت شرکت نساجی خامنه (سهامی عام) از اعلام ورشکستگی.

به گزارش آذرقلم؛حاج محمد حسن پور مطلّب یکی از سهامداران عمده و نماینده اکثریت سهامداران شرکت نساجی خامنه (سهامی عام) در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری آریا عنوان کرد:شرکت نساجی خامنه (سهامی عام) در سال ۱۳۶۳ با سهام اولیه ۷۵ میلیون تومان و با سرمایه گذاری بیش از ۳۰۰۰ سهامدار خرد و عمده تاسیس گردیده که بعدها به مبلغ تقریبی یک میلیارد و دویست میلیون تومان افزایش یافته است.این شرکت دارای بیش از ۳۰۰۰سهامدار میباشد که بواسطه ی وجود نیّت جاری و ساری مشارکت در توسعه ی منطقه در اهالی خامنه و دریان، در احداث این کارخانه برای ایجاد اشتغال پایداراز هرگونه تلاش و کوششی فروگذار نبوده و همچنان نیز نیستند.بهشت مشارکت مردمی کشور مبهوت از چگونگی اعلام ورشکستگی تا واگذاری!!!

آقای پور مطلب که خود از افراد موثر در توسعه ی منطقه ی دریان شبستر میباشد افزود : زمین کارخانه حدود ۶۰ هکتار با کاربری صنعتی (در حاشیه ی جاده شبستر تسوج )می باشد . ماشین الات اولیّه ی ریسندگی با ارز هفت تومانی از کشور آلمان خریداری شده است. که روزانه حدود ۲۰ تن نخ تولید می نمود. سپس ماشین آلات بافندگی با ارز ۳۰۰ تومانی که از بانک ملی تامین اعتبار گردیده بود به مبلغ ۴ میلیارد تومان خریداری می شود.

متاسفانه بواسطه ی مشکلات بوجود آمده که عمدتاْ مدیریّتی بوده در سال ۱۳۸۷ ، بانک ملی بواسطه ی تاخیر پرداخت اقساط تسهیلات اخذ شده از آن بانک ، کارخانه را توقیف ، مضافاْ بعلّت اینکه پرداخت حقوق کارگران دو ماه عقب افتاده بود ،کارگران اعتصاب کردندتا اینکه دولت محترم برای کمک به حل مشکلات دو مرتبه کمک بلاعوض به این کارخانه اعطا نموده است . که مجموع این کمکها مبلغ یک و نیم میلیارد تومان می باشد.

همچنین بواسطه ی عدم کارایی مدیریّت وقت و عقب افتادن ایفای تعهدات کارخانه که مجموعاْ به یک میلیارد تومان نمی رسید بدون برگزاری مجمع عمومی سهامداران ، هیئت مدیره ی وقت که امروزه به عنوان خریدار این مجموعه ی عظیم مطرح هستند، اعلان ورشکستگی شرکت نساجی خامنه (سهامی عام) را به قوه ی قضاییه ارسال میکنند در حالیکه ارزش آنروز دارایی های شرکت پنج برابر میزان بدهی هایش تخمین زده میشود.النهایه موضوع در اداره کل ورشکستگی قوه قضاییه پیگیری و علی رغم چندین بار اعلام مزایده فروش کارخانه ، مشتری برای خرید این مجموعه نبوده لازم به ذکر است که کلیّه ی اخطارها و نامه ها در این خصوص به آدرس شرکت ارسال میشده و سهامداران از هر گونه تصمیمات هیئت مدیره وقت مطلّع نشده اند.

تا اینکه اداره کل ورشکستگی اداره کارخانه را به شرکت توسعه صنعت نساجی آذران واگذار نموده که ۳ نفر از مدیران آن مدیرانی هستند که قبل از اعلان ورشکستگی نیز در شرکت نساجی خامنه عضو هیات مدیره و مدیر عامل بوده اند!

حاج محمّد حسن پور مطلّب در ادامه ی سخنانش عنوان کرد: بر اساس اطّلاعات موثق اداره ی کل ورشکستگی قوه قضائیه ، بدون تعیین تکلیف حقوق حقه ی سهامداران شرکت نساجی خامنه (سهامی عام) واگذاری این شرکت را به مبلغ ۱۸ میلیارد تومان به شرکت توسعه نساجی آذران در دستور کار خویش قرار داده .در حالیکه بیش از سه هزار سهامدار این مجموعه در کمال بُهت شاهد این اتفاق هستند .

جالب است بدانیم که ارزش فعلی دارایی های کارخانه نساجی خامنه بیش از ۶۰۰ میلیاردتومان تخمین زده میشود و فعلا نیز غیر فعال میباشد. حال سئوال اینجاست که چرا علیرغم ادعاهایی که برای راه اندازی مجدّد این واحد تولیدی مطرح شده به چه دلیلی تعطیل است؟

پور مطلّب خاطر نشان کرد: که هیئتی برای پیگیری این موضوع توسط سهامداران شرکت نساجی خامنه (سهامی عام) تشکیل شده و در صدد است بدون هیچ گونه ایجاد تنش و در فضایی آکنده از منطق و عقلانیت در راستای احقاق حقوق حقه ی سهامداران متضرر این مجموعه اقدامات لازم و مقتضی را از طریق مراجع ذیربط و ذیصلاح به عمل آورد.

سهامداران این مجموعه ی صنعتی و تولیدی از مقامات ذیربط و ذیصلاح انتظار دارند برای احقاق حقوق حقه ی خود و مهمتر از آن بمنظور عدم مخدوش شدن فرهنگ مشارکت در این خطّه از کشورمان که زبانزد خاصّ و عامّ در خصوص مشارکت مردمی در اجرای طرح های توسعه ای هستند ، ضمن بررسی مجدد ،برای جلوگیری از تضییع حقوق آنان عاجلاْ اقدام قانونی به عمل آورند.

انتشار جوابیه برای این مطلب محفوظ است.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

پست قبلی

بدهی 450 میلیارد تومانی دستگاه‌های دولتی به شهرداری تبریز / راه و شهرسازی بزرگ‌ترین بدهکار!

پست‌ بعدی

دلار تا ۲ سال آینده ۱۸ هزار تومان می‌شود

admin

admin

پست‌ بعدی

دلار تا ۲ سال آینده ۱۸ هزار تومان می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید