[vc_row][vc_column][vc_column_text]
آذرقلم: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: تردد در جاده های استان در ۲۸ اسفند نسبت به همین روز در سال گذشته ۴۳ درصد کاهش داشته است.
به گزارش آذرقلم، اروجعلی علیزاده اظهار داشت: در روز گذشته ۴۴۷ هزار و ۴۸۰ فقره تردد در جاده های استان به ثبت رسیده که این رقم در ۲۸ اسفند ۹۷ رقمی معادل ۷۸۴ هزار و ۳۷۵ مورد بوده است.
محور میاندوآب- ملکان با حدوداً ۱۰ هزار ورودی پرددترین مسیر آذربایجان شرقی
وی با اشاره به بیشتری ورودی ثبت شده در محور میاندوآب- ملکان با رقم ۹ هزار و ۹۴۸ فقره در ۲۸ اسفند تصریح کرد: بعداز این محور به عنوان پرترددترین مسیر، در همین روز محورهای آزاد راه تبریز- زنجان با ۷ هزار و ۱۹ مورد، سلماس- تسوج با ۳ هزار و ۸۴۵ فقره، مشکین شهر- اهر با ۳ هزار و ۲۱۰ مورد و ارومیه- تبریز با۲ هزار و ۵۸۵ ورودی در رده های بعدی از حیث بیشترین ورودی های ثبت شده قرار دارند.
علیزاده گریزی هم به ترددهای ۲۵ تا ۲۸ اسفند زد و اظهار داشت: طی روزهای یاد شده در مجموع یک میلیون و ۹۹۰ هزار و ۶۵۳ مورد در کل جاده های آذربایجان شرقی تردد گزارش شده است.
این مقام ارشد استان در حوزه حمل و نقل جاده ای، رقم ثبت شده برای مدت مشابه سال قبل از ۲۵ تا ۲۸ اسفند را ۳ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۴۱۷ فقره اعلام و تاکید کرد: مقایسه دو رقم یاد شده نیز حکایت از کاهش ۳۷ درصدی در مجموعه روزهای اشاره شده دارد.
وی اضافه کرد: ثبت تردد در سطح جاده های استان آذربایجان شرقی در ۸۲ نقطه صورت می گیرد.
علیزاده ابراز امیدواری کرد که طی روزهای آینده با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و هشداری هایی که برای خودداری از تردد وجود دارد شاهد کاهش بیش از این ارقام در ترددهای جاده ای استان و کشور باشیم.
آذربایجانشرقی دارای ۲۳۵ کیلومتر آزاد راه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۷۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]










