• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار

نوین، رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی:

بانک ها، متهم اصلی عدم پرداخت تسهیلات مسکن/ افزایش دوره شورای شهر منتفی است

توسط مدیر سایت
۰۱ بهمن ۱۴۰۳
0 0
A A
0
Print This Post
نوین، رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی:

آذرقلم: رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ساخت یک میلیون مسکن در سال تحقق نیافته است، گفت: مقصران اصلی این مشکل بانک ها هستند که تنها سه درصد از ۲۰ درصد تسهیلات مسکن تکلیف شده به آنها را محقق کردند.
به گزارش آذرقلم به نقل از ایرنا، علیرضا نوین شامگاه دوشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: از ۱۷۰ هزار میلیارد ریال (۱۷هزار همت) تکلیف شده به بانک های کشور تنها ۵۱۰ همت پرداخت شده و فقط بانک مسکن وضعیت مناسبی در پرداخت ها داشته که البته مورد تقدیر هم قرار گرفته است و بر این اساس بقیه بانک ها طبق قانون جریمه شدند.

افزایش دوره شورای شهر تا سه سال دیگر منتفی است
گزارش آذرقلم نیز حاکی است: علیرضا نوین ، رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی، افزایش دوره شوراهای اسلامی شهر و تمدید این دوره تا سه سال دیگر را منتفی اعلام کرد اما افزایش شش ماهه انتخابات تا پایان آذرماه سال آینده را محتمل دانست.
علیرضا نوین در نشست خبری خود، تاکید کرد : دولت و مجلس برای برگزاری انتخابات در خردادماه سال آینده به توافق رسیده اند.
با این حال، اگر قرار بر افزایش عمر شوراهای فعلی باشد بیشتر از شش ماه نخواهد بود.

رتبه ۲۶ امنیت سرمایه گذاری آدربایجان مایه تاسف است
مایه افتخار است که بیش از ۹۵ درصد سرمایه گذاری های استان، متعلق به بخش خصوصی است
رتبه ۲۶ امنیت سرمایه گذاری در استان ، مایه تاسف است

زمانی ، ۱۵ وزیر کابینه آذربایجانی بودند اما اکنون با انتخاب یک وزیر آذربایجانی هم چشم مان روشن می شود.

 همه مقصریم !
همه دولت ها در سی سال گذشته مقصرند
مطالبات فعلی از دولت دکتر پزشکیان، حاصل کارهای انجام نشده در دوره های قبلی است
خویشتن داری لازم است .

نوین: با مذاکره موافقم اما نه به امریکا!

با عزت، حکمت و مصلحت مذاکره موافقم
بعید می دانم دولت جمهوری اسلامی به طور مستقیم با امریکا مذاکره کند .
اختیار عمل باید دست رییس جمهور باشد .

آلودگی هوای تبریز!
وی همچنین با بیان اینکه اقدامات موثری برای حفظ محیط زیست در مجلس انجام شده است، گفت: قانون هوای پاک مطرح شده و ۱۰۶ وظیفه بر عهده دستگاه های اجرایی گذاشته شده است که باید پی گیری شود.
نوین همچنین با اشاره به آلودگی هوای شهر تبریز و مشکل مازوت سوزی نیروگاه این شهر، اظهار کرد: آخرین نتیجه گیری در این موضوع، لزوم کاهش درصد گوگرد مازوت نیروگاه تبریز است و وزارت نفت در این خصوص تلاش می‌کند.
وی با اشاره به مصوبه دولت برای سرمایه گذاری کارخانجات در این نیروگاه از پیگیری این مصوبه و رفع مشکل توسعه این نیروگاه خبر داد.
نوین با اشاره به تاثیر فشار مجلس شورای اسلامی برای خارج کردن خودروهای فرسوده از چرخه مصرفی و اولویت دار کردن واردات خودروهای برقی و هیبریدی، افزود: اعتبار چهار میلیارد دلاری برای واردات خودروهای خارجی در نظر گرفته شده است که امیدواریم در کاهش آلاینده‌ها موثر باشد.

تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام
وی با اشاره به تاکید ریاست جمهوری بر تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام، اظهار کرد: بنابر دستور رهبر معظم انقلاب اعتبار ۵۴۰ همت در سال آینده از محل صندوق توسعه برای پروژه‌های عمرانی کشور هزینه می‌شود و در این راستا دولت، پروژه‌های عمرانی با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی را در اولویت قرار داده و این مهم در جلسات شورای برنامه‌ریزی استانداری مورد توجه قرار گرفته است.
نوین با اشاره به وجود بیش از ۱۳۰ پروژه عمرانی مهم در سطح استان، افزود: نیمی از این پروژه‌های عمرانی دارای پیشرفت فیزیکی بیش از ۵۰ درصد بوده و شامل آزاد راه “اهر_مشکین شهر”، “مراغه_هشترود”، آبرسانی شرب برای شهر تبریز از رودخانه ارس، اتصال ایستگاه خاوران به ایستگاه مرکزی، قطعه اول و فاز دوم آزاد راه “تبریز_بازرگان”و قطعه شش آزاد راه “ارومیه _تبریز” و … است.
وی خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم تا قطعه شش آزاد راه ارومیه _تبریز تا هفته دولت سال آینده جهت رفع مشکلات ترافیکی اتوبان شهید کسایی به بهره‌برداری برسد.
وی در خصوص کریدور شرق و غرب و اتصال خط آهن تبریز به چشمه ثریا نیز گفت: تلاش می‌کنیم تا خط ریلی ایران به اروپا تا چهار سال آینده از مسیر چشمه ثریا برقرار شود و برای توسعه کریدور شمال – جنوب نیز اقدامات مربوطه در منطقه مکران آغاز شده و امیدواریم در طول چهار سال آینده شاهد افتتاح این خط کریدور و اتصال به اروپا و بهره‌مندی از دیگر مزایای ترانزیتی باشیم.

مسئولیت انتصاب و عزل مدیران بر عهده استاندار است
نماینده مردم تبریز اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان این که مسئولیت انتصاب و عزل مدیران بر عهده استاندار است، گفت: نمایندگان در این موضوع، نقش نظارتی و تماشاچی دارد. برخی مدیران می‌توانند بر اساس اصل شایسته‌سالاری در پست خود باقی بمانند و قرار نیست که همه مدیران تغییر کنند.
وی در خصوص طرح دولت در رابطه با تخصیص بنزین نیز اظهار کرد: بر اساس این طرح، کارت‌های سوخت پس از اتصال به کارت‌های بانکی، فاقد اعتبار خواهند بود و برای هر نفر از اعضای خانواده با کدملی مشخص، بدون در نظر گرفتن اینکه آن فرد خودرو دارد یا نه، سهیمه‌ای واریز خواهد شد تا فرد در صورت تمایل، آن مبلغ را به تهیه بنزین اختصاص دهد یا به منظور دیگری هزینه کند.
وی اضافه کرد: حدود ۱۰۵ همت صرف واردات فرآورده ‌های نفتی می‌شود ولی عاقلانه نیست که ما بنزین را به مبلغ ۳۰۰ هزار ریال وارد کرده و به قیمت ۱۵ هزار ریال به مردم واگذار کنیم البته این طرح برای جلوگیری از قاچاق و اعمال نظارت و رسیدن به قیمت واقعی سوخت پس از رسیدن لوایح بودجه به مجلس و تصویب آن توسط شورای نگهبان اجرایی می‌شود.
نوین گفت: اقدامات برای تک نرخی کردن ارز به طور آزمایشی از ۲ ماه قبل و به طور رسمی از چند روز گذشته آغاز شده و دولت مهلت خواسته است تا در روزهای آینده شاهد ثبات ارزی در بازار باشیم.
وی در خصوص مجتمع مس سونگون، گفت: تشکیل شرکت مستقل مس آذربایجان ممکن نیست زیرا سهامداران شرکت مس ایران بسیار زیاد هستند ولی اقدامات خوبی محقق شده طوری که محاسبات مالیاتی از کرمان به تهران منتقل شده و یک مرحله پیش رفته‌ایم و ارزش افزوده حاصل از این محل در حال پرداخت به استان بوده و اگر محاسبات مالیاتی در خود استان مستقر شود هم نتایج بهتری خواهیم گرفت.
وی همچنین از افزایش ۹درصدی درآمد ارزی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد.

برچسب ها: آذرقلمبانکعلیرضا نوین
پست قبلی

در رساله دکترای تخصصی بررسی شد

پست‌ بعدی

تراکتور:5 مس رفسنجان:1

مدیر سایت

مدیر سایت

پست‌ بعدی
بعد از ده سال انتظار!

تراکتور:5 مس رفسنجان:1

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید