• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

معادله چند مجهولی به نام گرانی گوشت: ارزانی در راه است!

توسط admin
۱۲ بهمن ۱۴۰۱
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: در حالی مقامات وزارت جهادکشاورزی از کاهش قیمت گوشت در هفته‌های آینده خبر داده‌اند که رییس اتحادیه گوشت گوسفندی اعتقاد دارد با واردات گوشت قیمت ها کاهش پیدا نمی‌کند اما حداقل می‌توان قیمت آن را کنترل کرد.
به گزارش آذرقلم، در حالی قیمت گوشت در بازار به طور عجیبی بالا رفته و گزارش‌های میدانی خبرآنلاین، از رسیدن قیمت گوشت به طور متوسط به حدود ۳۰۰ هزار تومان حکایت دارد که دولت با عرضه گوشت گرم، وعده کنترل بازار را به مردم داده است.
اما به گفته مغازه‌داران، به حدی قیمت گوشت بالا رفته که تقاضا برای خرید را با شدت کاهش داده است. به گفته آن‌ها، در شرایطی که در روزهای پایانی آبان‌ماه امسال هر کیلو دام زنده در حدود ۹۰ هزار تومان بود، هم‌اکنون قیمتی در حدود ۱۵۰ هزار تومان دارد.

کاهش قیمت گوشت از هفته آینده؟
رییس سازمان دامپزشکی، از آغاز روند کاهشی گوشت در کشور خبر داده و گفته است: با توجه به تلاطم قیمت گوشت در بازار، طی هفته آتی به مقدار کافی گوشت و دام زنده از مرزها به کشور وارد خواهد شد.
سیدمحمد آقامیری، با بیان اینکه قیمت کنونی گوشت به شدت کاهش پیدا خواهد کرد، عنوان کرده؛ به همه دامدارانی که دام خود را به منظور افزایش قیمت و فروختن با سود بالاتر نگه داشته‌اند، توصیه می‌کنیم هر چه سریعتر دام خود را به بازار عرضه کنند تا با کاهش قیمت گوشت دچار ضرر و زیان مالی نشوند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اعلام اینکه در خصوص ضرر و زیان دامدارانی که به منظور افزایش قیمت دام را روانه بازار نکرده‌اند، وزارت جهاد کشاورزی پاسخگوی ضرر و زیان آن‌ها نخواهد بود، تصریح کرده؛ با واردات گوشت به کشور، طی هفته آینده قیمت گوشت به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه کاهش قیمت بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتومان طی هفته آینده خواهد بود، متذکر شده؛ در حال حاضر صادرات گوشت قرمز از کشور صورت نگرفته و ممنوع است و تولید در بازار داخلی باید عرضه شود.

منتظر کاهش قیمت گوشت نباشید
در مقابل اما، علی اصغر ملکی، رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تاکید کرده؛ ما جلسه‌ای با مسئولین داشتیم و تدابیری برای بازار شب عید و ماه رمضان اندیشیده شد. بازار شب عید را با واردات پوشش خواهیم داد تا حداقل قیمت‌ها به همین میزان کنترل شود و بالاتر نرود.
به گفته او، گوشت منجمد هم وجود دارد تا افرادی که بودجه کمتر دارد بتوانند گوشت خود را خریداری کنند. با واردات گوشت قیمت ها کاهش پیدا نمی‌کند اما حداقل می‌توان قیمت آن را کنترل کرد زیرا به آخر سال رسیده‌ایم و داشته‌هایمان رو به اتمام است.
وی متذکر شده؛ انتظار می رود مجموع اقدامات دولتی تاثیر خود را به طور محسوس در قیمت‌های فعلی گوشت قرمز بگذارد و تداوم در عرضه این محصولات محدودیت در عرضه این کالاها را پوشش دهد.

مصرف گوشت کم شد
در این شرایط، افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین با اشاره به کاهش مصرف گوشت در کشور، گفته؛ به طور مسلم وقتی قیمت‌ها به این شکل افزایش پیدا می‌کند، مردم توان خرید را از دست می‌دهند و همین‌طوری هم مردم مشکل خرید داشتند.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک عنوان کرده؛ در طول دو سال گذشته براساس آنچه که در مرکز آمار ایران گزارش شده، سرانه مصرف گوشت کاهش پیدا کرده است. سرانه مصرف هم به این دلیل کاهش پیدا می‌کند که مردم قدرت خرید ندارند.
وی تاکید کرده؛ با افزایش قیمت‌هایی هم که اخیرا اتفاق افتاده، دیگر از ما بهتران می‌توانند گوشت خرید کنند و دیگر مردم عادی و طبقه‌ای هم که یک مقدار وضع بهتری داشتند، امکان خرید ندارند. فقط دیگر از ما بهتران می‌توانند گوشت بخرند.
گزارش از: مریم فکری ( خبرآنلاین)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

برچسب ها: آذرقلمدامپزشکیگوشت
پست قبلی

عملکرد موفق خمز در تراکتور

پست‌ بعدی

بازخواست تند مخبر از هلال‌احمر: از اوضاع زلزله‌زدگان خوی گزارش غلط دادید!

admin

admin

پست‌ بعدی

بازخواست تند مخبر از هلال‌احمر: از اوضاع زلزله‌زدگان خوی گزارش غلط دادید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید