• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

شهر خوابگاهی آذربایجان در کمند مشکلات: آزاد راه تبریز – سهند ناقص است!

توسط admin
۲۰ آذر ۱۴۰۰
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: فرماندار شهرستان اسکو از اعلام وضعیت بافت جمعیتی مردم سهند برای موضوع عوارضی آزاد راه تبریز- سهند به مسئولان خبر داد و گفت: از اول شروع بحث عوارضی در مورد مبلغ آن ابراز نگرانی کردیم .

موضوع حذف عوارضی را پیگیری می کنیم
به گزارش آذرقلم به نقل از فارس، بابک رضی‌منش در نشست خبرنگاران و اهالی رسانه شهرستان اظهار کرد: در راستای مطالبات اصحاب رسانه و مردم موضوع حذف عوارضی را پیگیری می‌کنیم.
فرماندار شهرستان اسکو در مورد نقش بخش خصوصی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور اذعان داشت: ریشه حل مشکلات توجه به بخش خصوصی است و متاسفانه ضعیف‌ترین ستون کشور بخش خصوصی بوده و عمده اقتصاد در اختیار دولت است که باید قبول کنیم اعتبارات دولتی کفاف تکمیل پروژه ها را نمی‌دهد.

اعلام نواقص آزاد راه تبریز- سهند
وی در مورد نواقص اتوبان تبریز-سهند خاطرنشان کرد: عمده نواقص اتوبان مربوط به روشنایی است که ۵ کیلومتر اول از وظایف شرکت عمران است که به مبلغ ۷ میلیارد تومان با پیمانکار قرارداد امضا شده بود و پیمانکار از اجرای قرارداد ناتوان ماند. اما روشنایی ادامه مسیر جزو تکالیف شریک سرمایه‌گذار است و باید تکمیل شود ولی غیر از این مورد بقیه مفاد قرارداد توسط وی اجرا شده است.
فرماندار شهرستان اسکو ادامه داد: در بحث ضعف آنتن دهی در مسیر اتوبان به مبلغ ۲ میلیارد تومان عملیات افزایش دکل مخابراتی در روستای اسنجان از ۱۸ به ۵۴ متر انجام پذیرفت که طبق گفته اداره کل مخابرات استان ۸۰ درصد مسیر اتوبان پوشش آنتن تلفن همراه وجود دارد و استاندارد آزادراه های سراسر کشور در این آزادراه رعایت شده است. برای پوشش نقاط باقی مانده، نقاط کوری وجود دارد که برای رفع ضعف آنتن دهی آن نقطه نیاز به نصب مجدد دکل مخابراتی دیگری میباشد که عملاً این عمل امکان پذیر نیست.
وی از محاسن احداث آزادراه به افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری، تسهیل تردد به مادر شهر و کاهش مصرف سوخت اشاره کرد.
رضی منش در مورد بحث عوارضی اتوبان گفت: برای اتمام پروژه، بخش خصوصی با قرارداد مشخصی وارد عمل شده و سهم آن از عواید آزادراه ۶۰ به ۴۰ است و ۲۰۰ میلیارد تومان کل رقم پروژه می باشد که ۱۲۰ میلیارد پیمانکار پروژه و ۸۰ میلیارد دولت مشارکت داشته است که این رقم تعدیل یافته و آخرین رقم پروژه ۲۷۴ میلیارد تومان می‌باشد که دولت عوارضی به مدت ۱۷ سال برای این اتوبان در نظر گرفته که فعلاً نرخ عوارضی تعیین نشده است.
وی افزود: بازگشایی اتوبان که در یکسال گذشته انجام پذیرفته منوط به رضایت شریک سرمایه‌گذار بوده و طبق آخرین اطلاع تا دو هفته دیگر بر اساس هزینه کرد پروژه، قیمت گذاری انجام گرفته و مبلغ عوارضی مشخص می‌شود. طبق مصوبه سال قبل رقم ۳ هزار تومان مبلغ عوارضی تعیین شده و امسال نیز باید توسط وزارت راه و شهرسازی رسماً ابلاغ و پس از طی فرآیندهای قانونی نسبت به دریافت عوارض اقدام گردد.
فرماندار اسکو درباره امکان حذف عوارضی هم گفت: برای حذف عوارضی از طرف متولی اصلی که وزارت راه و شهرسازی می باشد با سرمایه گذار پروژه باید توافقی صورت بگیرد تا پس از پرداخت مبلغ توافق نامه این عوارضی حذف شود.

سهند شهر خوابگاهی
رضی منش در پایان از اعلام وضعیت بافت جمعیتی مردم سهند برای موضوع عوارضی اتوبان به مسئولان خبر داد و گفت: از اول شروع بحث عوارضی در مورد مبلغ آن ابراز نگرانی کردیم و اینکه ۷۰ تا ۸۰ درصد مردم سهند روزانه به این شهر رفت و آمد دارند و معاش و زندگی آنها به صورت عمده در تبریز اتفاق می افتد و توجه به این نکته که شهر سهند هنوز از حالت خوابگاهی خارج نشده، به اطلاع مسئولان ذیربط رسیده است و امیدواریم در نهایت با حذف یا تخفیفاتی که برای تردد شهروندان صورت می‌گیرد موجبات رضایت خاطر عموم مردم را فراهم آوریم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

پست قبلی

هافبک سابق تاتنهام در راه تراکتـور + عکس

پست‌ بعدی

نقشه کرونایی ایران در ۲۰ آذر ۱۴۰۰/ هیچ شهری قرمز نیست

admin

admin

پست‌ بعدی

نقشه کرونایی ایران در ۲۰ آذر ۱۴۰۰/ هیچ شهری قرمز نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید