• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

جهنم یادگار چگونه برای تقوی گلستان شد؟

توسط admin
۱۹ آبان ۱۳۹۷
0 0
A A
0
Print This Post

گزارش تصویری تراکتورسازی 4-1 ذوب آهن

یادداشت ورزشی: نادر رحیمی آذر

آذرقلم: شکست یک نیمه ای در حضور ۸۰ هزار تراکتوری برای تقوی ناامیدکننده به نظر می رسید اما شاگردان این مربی جوان در نیمه دوم حسابی کولاک کردند.
به گزارش آذرقلم، تیم تراکتورسازی تبریز با ۴ گل ذوب آهن اصفهان را درهم کوبید. آن ها در بازی قبلی هم پیروز شده بودند و شاید برخی گمان کنند رسیدن به این پیروزی با ستاره های متعدد آسان باشد اما بدون شک محمد تقوی سرمربی تراکتورسازی نظر دیگری دارد و به خوبی بر سختی های مربیگری در تبریز واقف است.
او که خود را خوش شانس از داشتن ستاره هایی چون شجاعی، دژاگه، حاج صفی و… می داند، می دانست که نیمکت لرزانی را دارد و بیشتر هواداران تیم تراکتور متمایل به داشتن یک مربی خارجی صاحب نام هستند اما تقوی کنار نکشید و از میدان خارج نشد و توانست تراکتور میانه جدولی را به تیمی مدعی تبدیل کند.
امروز در ابتدای مسابقه حواس تی تی ها خیلی به سرمربی تیمشان نبود و بیشتر ۱۱ بازیکن داخل زمین را تشویق کردند اما چند بار هم نام سرمربی تیمشان را فریاد زدند. بی تردید هر هواداری بیش از هرچیز پیروزی تیمش را دوست دارد و تراکتوری ها نیز علاقه داشتند که با شکست ذوب آهن، محمد تقوی در این تیم ماندگار شود.
بازی با حملات تراکتور آغاز شد اما روی ضربه ایستگاهی محسن مسلمان دروازه را باز کرد. پس از گل، اشتباه فردی بازیکنان تراکتور زیاد شد و چند بار آن ها نتوانستند توپ را درست کنترل کردند و البته کاپیتان مسعود شجاعی نیز چندین دریبل ناموفق داشت. این موضوع تنش را بر سکوهای پر از تماشاگر یادگار حکم فرما کرد و در سکوت ده ها هزار نفری هواداران پرشور آذری، تقوی با جنب و جوش کنار زمین سعی می کرد روند بازی را تغییر دهد اما این چنین نشد و نیمه نخست با نتیجه ۱-۰ به سود تیم میهمان خاتمه یافت.

photo_2018-11-09_19-17-11
در بین نیمه، تقوی به جمله «خودتان باشید» نسبت به بازیکنان اکتفا کرد و در ادامه ۱۵ دقیقه وقت استراحت، مسعود شجاعی بازیکنان را جمع کرد و از آن ها خواست تمام تلاششان را بکنند تا هواداران ناراحت به خانه بازنگردند. ۸ دقیقه پس از شروع نیمه دوم، سرمربی جوان تیم تراکتور دست به تغییری جسورانه زد. او علی طاهران هافبک دفاعی تراکتور را از زمین بیرون برد و لی اروین را به زمین فرستاد تا تراکتور شکل هجومی تری به خود بگیرد. ۱۰ دقیقه پس از ورود مهاجم اسکاتلندی، بازی به کلی عوض شد و تراکتوری ها در دقیقه ۶۴ نتیجه ۳-۱ را روی اسکوربورد دیدند. اروین هر سه گل را با تیزهوشی بسیار زیاد به ثمر رساند و نشان داد در قامت یک بازیکن تعویضی می تواند مهره موثری باشد.
پس از این سه گل لبخند رضایت روی لبان پرشورها و محمد تقوی نشست. تی تی ها از عملکرد تیمشان رضایت بسیار زیادی داشتند و این بار دیگر کسی از کنار گذاشتن محمد تقوی صحبت نمی کرد. شاید او به یک سوم محبوبیت تونی اولیویرا هم نرسیده باشد اما نتایجی که تراکتور با تقوی کسب کرده اگر در تاریخ باشگاه بی همتا نباشد حداقل کم نظیر هستند. اما این هم حتی پایان کار نبود.
احسان پهلوان دیگر بازیکن تعویضی مسعود شجاعی را صاحب توپ و او تمام دریبل های ناموفق را با یک شوت دیدنی جبران کرد و اختلاف گل را به ۳ رساند. تقوی پس از پایان مسابقه بسیار راضی بود، در نشست خبری و میکسدزون می شد رضایت حداکثری را در چهره او دید اما خودش هم می دانست که کارش هنوز در تراکتور تمام نشده و همچنین تا رسیدن به صدر جدول و کسب جام قهرمانی، هیچ ثباتی هم برایش وجود ندارد. او به خبرنگاران گفت که در وصف حضور هواداران بنویسید: «به جهنم یادگار خوش آمدید». خود او نیز یک نیمه در آتش سوزان جهنم قرار داشت اما این آتش در پایان برای او گلستان شد. بازی بعدی تراکتور مقابل پرسپولیس خواهد بود؛ دیداری که برای هواداران تبریزی بسیار مهم و حیثیتی است و شاگردان محمد تقوی باید تمام تلاششان را کنند تا این بازی حساس را هم با موفقیت سپری کنند.

برچسب ها: تراکتورسازیورزشگاه یادگار امام تبریز
پست قبلی

عکس: صحنه ای جالب در ورزشگاه یادگار امام تبریز

پست‌ بعدی

شوک به فوتبال آذربایجان: درگذشت کاپیتان سابق تراکتورسازی

admin

admin

پست‌ بعدی

شوک به فوتبال آذربایجان: درگذشت کاپیتان سابق تراکتورسازی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11
هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

ورزشی:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

ورزشی:

۲۰ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید