• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی دسته‌بندی نشده

توانمندیهای کانون کارشناسان دادگستری باید مورد استفاده قرار گیرد

توسط admin
۰۸ اسفند ۱۳۹۷
0 0
A A
0
Print This Post

آذرقلم: استاندار آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی با کوله باری از دانش و تجربه به عنوان بازوی اصلی نظام قضائی اداری و بانکی استان عمل می کنند و من معتقدم که باید از توانمندیهای کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی به  نحو احسن استفاده می کنیم.

به گزارش آذرقلم، دکتر پورمحمدی گفت: هر چقدر در امور قضائی، اداری و بانکی از نظریه های صائب کارشناسی استفاده شود شاهد حل و فصل بخشی از مشکلات خواهیم بود

دکتر محمدرضا پورمحمدی که در جمع رئیس هیات مدیره و جمعی از کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجانشرقی در کاخ استانداری سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود : باید استفاده از نظریات کارشناسی در همه سازمانها و نهاد و موسسات دولتی و خصوصی نهادینه شود و واقعیت این است که یکی از مشکلات جامعه ما استفاده کم از نظریات صائب اهل خبره و کارشناسی است . دکتر پورمحمدی افزود: استفاده از نظریات کارشناسی علاوه بر اینکه موجب کاهش خطا و اشتباهات در تصمیم گیری می شود به شفافیت امور نیز می انجامد و من معتقدم که خبرگان و کارشناسان باید پیش از این وارد صحنه ها شوند استاندار آذربایجانشرقی همچنین با تاکید بر اینکه باید ارجاعات کارشناسی دستگاههای دولتی و غیر دولتی از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری صورت گیرد تا علاوه بر عدالت توزیع ارجاعات کارشناسی بین کارشناسان و ایجاد رویه هماهنگ و شفاف سازی حق و حقوق کانون کارشناسان نیز محفوظ بماند. در ادامه این نشست دکتر علی اکبر بالاگر رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی با اشاره به تاریخچه شکل گیری کانون گفت : شکل گیری کانون کارشناسان رسمی دادگستری در کشور به اوایل 1349 بر می گردد و خوشبختانه کانون کارشناسان رسمی دادگستری پس از تهران در شهر کهن و فرهنگ خیر و هنر پرور تبریز شکل گرفته است و امروز بیش از 1200 نفر کارشناس خبره و ممتاز که اکثرا از دانش آموختگان دانشگاههای معتبر کشور می باشند در کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان عضو هستند و خوشبختانه کارشناسان بعنوان بازوی اصلی و توانمند نظام قضائی، بانکی، اداری استان فعالیت می کنند. دکتر بالاگر افزود: تعداد رشته های کانون کارشناسان رسمی دادگستری حدود50 رشته بوده و شورایعالی کارشناسان رسمی دادگستری به  تدوین و طراحی رشته های جدید و صلاحیت های فنی جدید نیز اقدام کرده است. دکتر علی اکبر بالاگر افزود: برپائی کارگاههای تخصصی برای بالابردن سطح دانش روز کارشناسان با استفاده از اساتید دانشگاههای تبریز و قضات با تجربه دادگستری استان در جهت ارتقاء علمی کارشناسان و کاهش پرونده های انتظامی ، و انتشار فصلنامه تخصصی آموزشی آذرکارشناس و انتشار کتاب جامع اطلاعات 1200 نفر کارشناسان با صلاحیت های علمی و فنی مربوطه در کانون صورت گرفته است در جلسه همچنین دکتر عزیز امن اللهی معاون قضائی دادگستری آذربایجان شرقی کارشناسان رسمی دادگستری را بازوی نظام قضائی دکتر عزیز امن اللهی عدالت و احقاق حقوق مردم در سالم سازی جامعه است و کارشناسان با ارائه نظرات خبره و صائب قضات را در کشف حقیقت یاری می دهند افزود: کارشناسان یکی از بال های مهم اجرای عدالت اند و نظرات دقیق و موشکافانه آنها می تواند از اطاله ی آئین دادرسی و تسریع مختومه شدن پرونده های قضائی با روشن شدن حقایق کمک کند در این جلسه همچنین دکتر میرداود محامد خسروشاهی و مهندس پورمهدی معاون عمرانی سابق استاندار آذربایجان شرقی به ارائه نقطه نظرات کارشناسی پرداختند.

پست قبلی

تمجید مالک باشگاه خزر باکو از عملکرد علی خادم، بازیکن تبریزی این تیم

پست‌ بعدی

کارتون های روز: سلطان گوشت ایران، استعفای ظریف و شیرین کاری تلویزیون!

admin

admin

پست‌ بعدی

کارتون های روز: سلطان گوشت ایران، استعفای ظریف و شیرین کاری تلویزیون!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید