• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

تعداد فوتی های روزانه کرونا در آذربایجان‌شرقی تک رقمی شد

توسط admin
۱۸ آذر ۱۴۰۰
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: استاندار آذربایجان‌شرقی با تاکید بر بررسی آسیب‌های کرونا در بخش‌های مختلف جامعه، گفت: میزان فوتی‌های روزانه کرونا در استان به زیر ۱۰ نفر کاهش یافته است.
به گزارش آذرقلم، عابدین خُرّم در چهل و چهارمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار داشت: با توجه به گزارش‌هایی که از ضعف رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در برخی مراکز ارائه می‌شد، پایش و نظارت در این مراکز تشدید شد و با افزایش رعایت شیوه‌نامه‌ها توسط عموم مردم و افزایش میزان واکسیناسیون، میزان فوتی‌های روزانه کرونا در استان به زیر ۱۰ نفر کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: ضروری است، صداوسیما، رسانه‌ها و مراکز فرهنگی در راستای اقناع‌سازی کسانی که تا به امروز به هر دلیلی واکسینه نشده‌اند اقدامات فرهنگی انجام دهند.
خُرّم با تأکید بر استمرار رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کنار واکسیناسیون، گفت: کاهش مراکز واکسیناسیون در استان به هیچ‌وجه قابل قبول نیست، ولی جابه‌جایی هدفمند این مراکز مورد تائید است.
استاندار آذربایجان‌شرقی در خصوص بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی نیز بیان داشت: نحوه بازگشایی این مراکز در جلسات مختلف بررسی شده و ضروری است شیوه‌نامه‌های بهداشتی به خصوص رعایت فاصله اجتماعی در مدارس و دانشگاه‌ها به صورت جدی توسط مجریان و مخاطبان مورد توجه قرار گیرد.
خُرّم ادامه داد: خانواده‌ها با اطمینان از این موضوع که شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مراکز آموزشی رعایت می‌شود فرزندان خود را راهی کلاس‌های درس می‌کنند، بنابراین عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس قابل قبول نیست و باید نظارت جدی بر این مهم انجام شود.
وی همچنین بر تشدید نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در تجمعات و مراسم‌ مختلف، اضافه کرد: این موضوع در مراکز حمل‌ونقل برون‌شهری از جمله ترمینال، فرودگاه و راه‌آهن نیز باید به صورت جدی مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

۶۴ درصد جمعیت آذربایجان شرقی دز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز گفت: ۷۳.۸ درصد کل جمعیت استان دز اول و ۶۴ درصد دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
بهمن نقی‌پور ادامه داد: واکسیناسیون دانش‌آموزان استان به حدود ۸۹ درصد رسیده و ۶۵‌.۵ درصد از مادران باردار نیز واکسینه شده‌اند.
وی در خصوص تزریق دوز سوم واکسن نیز اظهار داشت: افراد بالای ۶۰ سالی که از زمان دریافت دوز دوم واکسن اسپوتنیک یا آسترازنیکای آن‌ها شش ماه گذشته و یا افراد بالای ۴۰ سالی که از زمان تزریق دز دوم واکسن سینوفارم و برکت آن‌ها سه ماه گذشته است می‌توانند جهت دریافت دز سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

کاهش 10 برابری فوتی‌های کرونا در دولت سیزدهم/ افزایش پوشش واکسیناسیون از ۱۴ میلیون به ۱۰۹ میلیون دُز
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: در شرایطی که روزانه ۷۰۰ مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا در کشور ثبت می‌شد توانستیم در عرض چهار ماه این آمار را با کاهش ۱۰ برابری به ۷۰ مورد فوتی کاهش دهیم.
محمدمهدی گویا در چهل و چهارمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار داشت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم توانستیم در کمتر از ۴ ماه گذشته پوشش واکسیناسیون کرونا در کشور را از ۱۴ میلیون به ۱۰۹ میلیون دز افزایش دهیم.
وی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون عمومی در کشور، ادامه داد: در شرایطی که روزانه ۷۰۰ مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا در کشور ثبت می‌شد توانستیم در عرض چهار ماه این آمار را با کاهش ۱۰ برابری به ۷۰ مورد فوتی کاهش دهیم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

برچسب ها: آذرقلمسرار خرمکرونا
پست قبلی

اپیدمی تبدیل مزارع به باغ، تیر خلاص خشکی بر پیکر دریاچه ارومیه

پست‌ بعدی

تراکتور کیمیاگری بلد نبود! / شکست متوالی تراکتور با سولدو

admin

admin

پست‌ بعدی

تراکتور کیمیاگری بلد نبود! / شکست متوالی تراکتور با سولدو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید