• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

تجهیز ۴۳ بیمارستان آذربایجان‌شرقی برای عبور از اوج کرونا

توسط admin
۰۶ خرداد ۱۳۹۹
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

43 بیمارستان آذربایجان‌شرقی برای عبور از اوج کرونا مجهز شدند

آذرقلم: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: برای عبور از اوج (پیک) کرونا در فروردین ماه امسال همه ۴۳ بیمارستان استان را مجهز کردیم.

به گزارش آذرقلم به نقل از ایرنا، روزبه رجایی با بیان این مطلب اظهار کرد: به دنبال افزایش موارد مثبت بیماری و پیش بینی اینکه احتمالا ظرفیت بیمارستان سینای تبریز پاسخگوی همه مراجعان نباشد، تصمیم گرفتیم تا در بیمارستان‌ امام رضا (ع) نیز اعلام آمادگی کنیم، زیرا این مرکز آموزشی درمانی، تجهیزات، ظرفیت نیروی انسانی و فضای فیزیکی بیشتری دارد.

وی اظهار کرد: به دنبال بستری موارد مثبت بیماری در بیمارستان امام رضای تبریز، همه بخش‌های این بیمارستان در طبقه چهارم تجمیع شده و سایر بخش‌ها برای بستری مبتلایان به تخلیه شد.

وی اضافه کرد: کم بودن تعداد موارد بستری سایر بیماری‌ها و اعمال جراحی با توجه به قرار گرفتن در آستانه عید نوروز نیز باعث شد تا عملیات آماده سازی بیمارستان امام رضا سریع‌تر  انجام شود، ضمن اینکهآماده سازی‌ها ابتدا از بخش عفونی و آی‌سی‌یو شروع شد.

رجایی گفت: همزمان با این اقدامات، چندین اکیپ به همه بیمارستان‌های استان اعزام و اورژانس تمامی بیمارستان‌ها به دو بخش ایزوله تنفسی یا زون خاکستری و اورژانس عادی تقسیم شد.

وی افزود: در تمامی بیمارستان‌ها از کلیبر گرفته تا تبریز، بخشی را به کرونا اختصاص دادیم که این اقدام، هم استانی‌ها را از مراجعه به تبریز و دیگر شهرها بی‌نیاز کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: پس از رصد تعداد مبتلایان به کرونا در استان، تعداد تخت‌ها را افزایش دادیم، حتی بخش مجزای مختص کرونا را در برخی بیمارستان‌های تک تخصصی مانند بیمارستان زنان، قلب و ارتوپدی نیز ایجاد کردیم تا مشکلی برای تداوم روند درمان بیمارانی که هم مبتلا به کرونا هستند و هم بیماری دیگری دارند، پیش نیاید.

وی، ممنوع کردن ملاقات بیماران در بیمارستان‌ها را از اقداماتی عنوان کرد که در روزهای اول شیوع کرونا در کشور به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری در آذرباایجان شرقی انجام شد.

وی، راه اندازی کلینیک تخصصی کرونا را از دیگر اقدامات انجام شده خواند و گفت: سه مورد از آن‌ها در نیمه دوم اسفند ماه در بیمارستان اسدآبادی، سینا و امام خمینی (ره) تبریز ایجاد شد و متخصصان عفونی و داخلی از ساعت هشت صبح تا هشت شب در آنجا مستقر شدند.

وی افزود: به دلیل ناشناخته بودن علایم بیماری و شیوع کم در ابتدا مراجعه به این کلینیک‌ها کم بود که رفته‌رفته با افزایش موارد اطلاع و مشخص شدن علایم، تعداد مراجعان نیز بیشتر شد.

رجایی اظهار کرد: انجام آزمایشات کرونا در آزمایشگاه مرکزی استان و افزایش نمونه‌گیری‌ها به ۶۰۰ مورد در روز نیز از دیگر اقداماتی بود که در اسفند ماه اتفاق افتاد و به تدریج آزمایشگاه‌ها توسعه پیدا کرده و آزمایشگاه PCR بیمارستان امام رضا (ع) و مرکز بهداشت استان نیز راه اندازی شد.

وی اضافه کرد: اکنون تعداد نمونه گیری‌ها به یکهزار مورد در روز افزایش یافته است که نزدیک به ۵۰ درصد آنها در آزمایشگاه های استان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ایجاد نقاهتگاه برای تکمیل مراقبت‌های بهداشتی بیماران بهبود یافته از کرونا با همکاری ارتش، سپاه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: با وجود ایجاد دو نقاهتگاه در تبریز استقبال زیادی از این نقاهت‌گاه‌ها نشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: اقامتگاه مرکز مدیریت کشوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در اختیار پرستاران و کادر بیمارستان‌ها قرار گرفت تا در صورت ناقل بودن، دوره ۱۴ روزه را در مهمانخانه این مرکز سپری کنند و سپس نزد خانواده‌هایشان و یا به محل بازگردند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

پست قبلی

توقیف ۵ ساعته خودروهایی که از شانه‌خاکی عبور ‌کنند

پست‌ بعدی

احتمال تعویق دوباره لیگ برتر!

admin

admin

پست‌ بعدی

احتمال تعویق دوباره لیگ برتر!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11
هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

ورزشی:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

ورزشی:

۲۰ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید