• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

راه‌حل قره‌باغ گفت‌وگو است/ روابط خود را با مردم ارمنستان عادی‌ می کنیم

توسط admin
۱۳ مهر ۱۳۹۹
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: رئیس جمهور آذربایجان، مقامات ارمنستان را به پذیرش و اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت دعوت کرد و گفت که باکو حاضر است در آینده روابط خود را با مردم ارمنستان عادی‌سازی کند.
به گزارش آذرقلم، «الهام علی‌اف»، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان گفت که حاضر است با مردم ارمنستان عادی‌سازی کند.
او امروز یکشنبه بار دیگر نیروهای ارمنی را به آغاز حمله متهم کرد و گفت که جمهوری آذربایجان برای آتش‌بس آمادگی دارد «مشروط بر اینکه ارمنستان از اراضی اشغالی ما عقب‌نشینی کند».
الهام علی‌اف در گفت‌وگو با شبکه العربیه گفت: «ما در موضع تهاجم قرار داریم و هدف‌مان بازپس‌گیری اراضی خود است».
او با بیان اینکه ارمنستان حاضر به اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت در مورد مناقشه قره باغ نیست، گفت که باکو اقدام به ارائه ابتکارعمل در این باره کرده است ولی ارمنستان با آن موافقت نکرده است.
علی‌اف با اشاره به چهار قطعنامه شورای امنیت در مورد قره‌باغ که این منطقه را بخشی از خاک آذربایجان می‌داند، گفت: «پذیرش قطعنامه‌های شورای امنیت اساس راه حل [مناقشه قره‌باغ] است».
رئیس جمهور جمهوری آذربایجان از ارمنستان خواست برای خروج از اراضی جمهوری آذربایجان جدول زمانی تعیین کند و «نیکول پاشینیان»، نخست‌وزیر ارمنستان نیز از مردم جمهوری آذربایجان عذرخواهی کند.
او با ادعای اینکه حملات ارمنستان به مناطق مسکونی باعث تخریب ۵۰۰ خانه شده، گفت: «نیروهای ارمنستان باید از اراضی ما عقب‌نشینی کنند و اگر جامعه جهانی از اجرای قطعنامه‌های خود ناتوان باشد، ما خود این قطعنامه‌ها را اجرا خواهیم کرد».
الهام علی‌اف در ادامه گفت که حل بحران با ارمنستان باید از راه گفت‌وگو محقق شود و رئیس جمهور ارمنستان با شرایط ژئوپولوتیک آشنایی ندارد.
رئیس جمهور آذربایجان همچنین عادی‌سازی روابط با مردم ارمنستان را محتمل دانست و گفت که باکو تلاش خواهد کرد بعد از آزادسازی اراضی خود، روابط خود با مردم ارمنستان را عادی‌سازی کند.
الهام علی‌اف همچنین اتهام‌ها علیه کشورش مبنی بر انتقال نیروهای مزدور و عناصر تروریست از سوریه به جمهوری آذربایجان را رد کرد و آن را غیر قابل قبول دانست.
او با بیان اینکه ارتش جمهوری آذربایجان ۱۰۰ هزار نیرو دارد، از رئیس جمهور فرانسه به دلیل اظهارات دیروزش مبنی بر استفاده از نیروهای مزدور در قره‌باغ انتقاد کرد و گفت که ماکرون باید از جمهوری آذربایجان عذرخواهی کند.
رئیس جمهور آذربایجان گفت: «خاک ما اشغال شده است و ما برای بازپس‌گیری آن تلاش خواهیم کرد؛ چرا که یک میلیون آذربایجانی آواره به دنبال بازگشت به خانه‌های خود در اراضی اشغالی هستند».
جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی و بخش‌هایی از اراضی آذربایجان توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی «مینسک» سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.
دور جدید درگیری‌ها بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان بعد از چند ماه در منطقه «تووز»، یکشنبه گذشته در قره‌باغ کوهستانی آغاز شد و دو طرف، طی یک هفته یکدیگر را به انتقال نیروهای خارج به مناطق درگیر متهم کرده‌اند.
امروز نیروهای ارمنستان شهر گنجه، دومین شهر بزرگ جمهوری آذربایجان را با موشک هدف قرار دادند و مدعی شدند که فرودگاه این شهر را از کار انداخته‌اند. ارتش آذربایجان نیز در پاسخ، «استپاناکرت» (خان کندی)، مرکز جمهوری خودخوانده قره باغ را هدف حملات خود قرار داد.
وزارت امور خارجه کشورمان از ابتدای درگیری بین باکو و ایروان، دو طرف را به توقف سریع تنش و درگیری دعوت کرده و خواهان گفت‌وگوی طرف‌های متخاصم شده است.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

برچسب ها: آذرقلمالهام علی اف
پست قبلی

آذربایجان، شهر «جبرئیل» را به تصرف خود درآورد

پست‌ بعدی

وضعیت بزرگراه شهید کسایی مایه آبروریزی تبریز است/ کاهش 20 درصدی تصادفات برون‌شهری استان

admin

admin

پست‌ بعدی

وضعیت بزرگراه شهید کسایی مایه آبروریزی تبریز است/ کاهش 20 درصدی تصادفات برون‌شهری استان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵

خاطره وزیر راه از نگاه استراتژیک رهبر شهید انقلاب:

۱۳ تیر ۱۴۰۵

شهری

۱۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

آگهی شهری:

۱۵ تیر ۱۴۰۵

حوادث کارگری:

۱۴ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید