• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

افزایش حقوق کارمندان ۴۰۰هزارتومان به‌علاوه ۵درصد/ طرح رتبه‌بندی فرهنگیان سال آینده اجرا می شود

توسط admin
۱۵ اسفند ۱۳۹۷
0 0
A A
0
Print This Post

آذرقلم: رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت بر اساس مصوبه مجلس در سال آینده تا 4 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اختصاص یافته است که دولت با اختیارات خود 5 هزار میلیارد تومان دیگر برای این کار اختصاص خواهد داد.

به گزارش آذرقلم، محمدباقر نوبخت در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: در تبصره 18 قانون بودجه امسال هم همین مبلغ در نظر گرفته شده بود که حدود 25 درصد آن برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی به دستگاه‌ها پرداخت شد.
وی گفت: این بودجه مبتنی بر عملکرد است و تا دستگاه‌ها و استان‌ها گزارش اقدامات صورت‌گرفته را در ایجاد اشتغال با استفاده از این اعتبارات ندهند بخش دوم آن اختصاص نخواهد یافت.
نوبخت با بیان اینکه هم‌اکنون حدود 5 میلیون نفر کارکنان شاغل و بازنشسته دولت 160 هزار میلیارد تومان حقوق می‌گیرند اضافه کرد: متوسط حقوق این تعداد ماهانه 3 میلیون و 200 هزار تومان است.
وی گفت: دولت در لایحه بودجه سال آینده 32 هزار میلیارد تومان برای افزایش حقوق کارکنان در نظر گرفت که با استفاده از آن 20 درصد به حقوق کارکنان دولت اضافه شود.
نوبخت همچنین گفت: افزایش مدنظر دولت برای کارکنان و بازنشستگان به‌طور متوسط 640 هزار تومان در ماه بود اما مجلس مصوب کرده است که 400 هزار تومان به‌طور ثابت به حقوق کارکنان اضافه شود.
وی گفت: با مصوبه مجلس 24 هزار میلیارد تومان از این اعتبارات اختصاص خواهد یافت و تنها 8 هزار میلیارد تومان دیگر باقی می‌ماند که با​ آن نمی‌توان تا 10 درصد به حقوق کارکنان دولت اضافه کرد و نهایتاً تا 5 درصد امکان اضافه حقوق در سال آینده وجود خواهد داشت.
نوبخت ادامه داد: حداقل حقوق کارکنان دولت هم‌اکنون حدود 1 میلیون و 240 هزار تومان است که بر اساس قانون حداکثرش 7 برابر آن یعنی حدود 8 میلیون و 400 هزار تومان خواهد بود.
وی گفت: از حدود 5 میلیون نفر کارکنان و بازنشستگان دولت تنها 1 میلیون نفر بیش از 20 درصد پیشنهادی دولت در لایحه بودجه سال 98 اضافه حقوق می‌گیرند و این یعنی 4 میلیون نفر دریافتی‌شان در سال آینده کم می‌شود.
نوبخت افزود: کسانی که زیر 2 میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند مالیاتشان صفر می‌شود و دولت بسته حمایتی را به کارکنانی که زیر 3 میلیون تومان حقوق می‌گیرد اختصاص داده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: 1 میلیون و 100 هزار نفر از افراد شاغل و بازنشسته زیر 2 میلیون تومان حقوق می‌گیرند.
وی ابراز کرد: دولت علاقمند است برای افزایش بهره‌وری و بهبود وضعیت معیشت کارکنان دولت افزایش حقوق بیشتری به آنان بدهد اما به‌خاطر محدودیت‌ها امکان این کار را ندارد.
نوبخت تصریح کرد: دولت به قانون احترام می‌گذارد و هر مصوبه‌ای را که تبدیل به قانون شود اجرا می‌کند.
وی با اشاره به شرایط سخت بازنشستگان گفت: بر اساس مصوبه مجلس در سال آینده تا 4 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اختصاص یافته است که دولت با اختیارات خود 5 هزار میلیارد تومان دیگر برای این کار اختصاص خواهد داد.
وی افزود: برای دولت هیچ چیز مهم‌تر از توجه به اشتغال و تولید نیست.
نوبخت گفت: طرح رتبه‌بندی فرهنگیان سال آینده اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه لایحه اولیه بودجه سال آینده دولت 437 هزار میلیارد تومان بود افزود: با ابلاغیه مقام معظم رهبری برای صرفه‌جویی، این بودجه را به 407 هزار میلیارد تومان اصلاح کردیم اما در نهایت مجلس شورای اسلامی این مبلغ را به 442 هزار میلیارد تومان افزایش داد.

برچسب ها: نوبخت
پست قبلی

بازیکن تیم فوتبال زیر ۱۷سال تراکتورسازی جان خود را از دست داد

پست‌ بعدی

مطب‌های غیراستاندارد تبریز پلمب می‌شود

admin

admin

پست‌ بعدی

مطب‌های غیراستاندارد تبریز پلمب می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

ورزشی:

۲۰ تیر ۱۴۰۵
نگارنده: محمدرضا ایازی

نگارنده: محمدرضا ایازی

۱۹ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

ورزشی:

۲۰ تیر ۱۴۰۵
نگارنده: محمدرضا ایازی

نگارنده: محمدرضا ایازی

۱۹ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید