[vc_row][vc_column][vc_column_text]

آذرقلم: سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی گفت: حادثه رانندگی در زیر گذر آخر شریعتی تبریز سه فوتی و شش مصدوم برجای گذاشت.
به گزارش آذرقلم، وحید شادینیا اظهار کرد: عصر امروز، سه شنبه بیستم خرداد ماه، برخورد دو دستگاه خودروی سواری در زیرگذر آخر شریعتی، چهار آمبولانس اورژانس را به محل حادثه کشاند.
وی افزود: فوتیهای این حادثه مرد ۶۵ساله، زن ۶۵ساله و مرد ۳۵ساله بودند.
شادینیا از انتقال مصدومان حادثه به بیمارستان امام رضا (ع) خبر داد و گفت: یکی از خودروها متعلق به افشین آذری، خواننده تبریزی بوده که وی نیز در این حادثه دچار مصدومیت شده و در بیمارستان امام رضا( ع) تبریز بستری است.
علیرضا زبردست مدیرعامل سازمان آتش نشانی تبریز هم اظهار داشت: در اثر وقوع حادثه رانندگی در زیر گذر حکیم نظامی سه تن از سرنشینان خودرو دنا جان باخته و سه سرنشین خودرو ام وی ام دچار مصدومیت شدند.
وی افزود: یک دستگاه خودرو دنا در مسیر حرکت به سمت چهار راه طالقانی از مسیر منحرف و با برخورد به نردههای میانی زیرگذر و شکستن آن در سمت مخالف زیرگذر با خودرو ام وی برخورد و موجب کشته شدن سه سرنشین خودرو دنا و مصدومیت سه سرنشین خودرو ام وی ام شد.
زبردست گفت: خودرو دنا حامل سه سرنشین از جمله یک خانم و دو مرد بود که هر سه جان باخته و خودرو ام وی ام حامل ۶ سرنشین از جمله دو دختر ۸ و ۱۲ ساله و یک مرد ۳۵ ساله بود که هر سه دچار مصدومیت شده بودند.


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]









