• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی اخبار اصلی

ساعت کار ادارات از ۱۰ خرداد تغییر می‌کند

توسط admin
۰۶ خرداد ۱۳۹۹
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

آذرقلم: حالا شمارش معکوس برای آغاز تمام فعالیت‌های اقتصادی شروع شده است . بازگشایی اصنافی که پرخطر نامیده می شدند و لغو دورکاری از دهم خرداد ماه، عملا وضعیت بازار کار ایران را تغییر داد .

به گزارش آذرقلم به نقل از خبرآنلاین، بررسی‌ها نشان می دهد کرونا ، در ماه های آتی میهمان ناخوانده کره خاکی خواهد بود . هر چند در ماه‌های گذشته بسیاری از کشورها با هدف کنترل شیوع کرونا دست به قرونطینه،اعلام منع آمد و شد و کاهش ساعات کاری و … زدند اما حالا کم کم انسان در حال تجربه فصل تازه ای از زندگی است. زندگی با کرونا، تا زمانی که این ویروس بنای رفتن را بگذارد. از پس تجربه چند ماهه، راهکارهای بهداشتی مقابله با کرونا روشن شده است از این رو به نظر می رسد با حفظ تدابیر بهداشتی بتوان شرایط را برای فعالیت اصناف و ادارات مهیا کردند .

 کدام صنف ها پرخطر هستند؟

رستوران ها، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست‌فود، گرمابه، سونا و ماساژ، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه، چایخانه و تریا در زمره اصناف پرخطر قرار داشتند و فعالیت آنها طبق تصمیمات اتخاذ شده ممنوع اعلام شد اما با پایان ماه مبارک رمضان امکان فعالیت این واحدهای صنفی نیز با رعایت موازین بهاشتی مجاز اعلام شده است. به عبارت دیگر قهوه خانه داران تنها از ارائه قلیان منع شده اند و سایر فعالیت ها طبق روال سابق اکان ادامه را داراست.

با این حال رستوران‌ها، قهوه خانه ها، چایخانه ها و … ملزم هستند با رعایت موازین بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش برای تمامی پرسنل فعالیت کنند. همچنین پیشگیری و رعایت شخصی نیز در عدم شیوع دوباره بیماری بسیار موثر است . پزشکان توصیه می‌کنند افرادی که علائمی شبیه به سرما خورگی یا علائمی شبه علائم اعلامی کرونا را دارند از حضور در اماکن عمومی نظیر رستوران و … خودداری نمایند.

ادارات

 بانک‌ها چه ساعتی فعالیت می‌کنند؟

بانک‌ها را می‌توان خط مقدم در دوره شیوع کرونا دانست . حتی در سخت ترین روزهای شیوع کرونا در کشور بانک‌ها با اتخاذ تدابیری خاص و ویژه نسبت به خدمات‌رسانی اقدام کردند.البته برخی از کارمندان بانک ها نیز در این راه جان خود را از دست دادند.

طبق اعلام دبیر شورای هماهنگی بانک‌ها از اول خرداد ماه دورکاری و شیفت‌بندی کارمندان بانک‌های دولتی و نیمه دولتی لغو شده و کارمندان باید در ساعات اعلامی در محل کار خود حضور یابند.

طبق تصمیمات اتخاذ شده ساعت کار کارکنان بانک‌ها از اول خردادماه ۹۹ در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷ الی ۱۴ و روزهای پنج شنبه ۷ الی ۱۳  است.

ساعت کار ادارات از ۱۰ خرداد تغییر می‌کند

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده و اعلام رییس جمهوری از دهم خرداد ماه همه کارمندان لازم است در محل کار خود حاضر شوند و ساعت جدید کاری نیز از روز شنبه هفت و نیم صبح تا دو و نیم بعدازظهر است. به گفته رییس جمهور در شرایط مهار کرونا قرار داریم و در ۱۰ استان وضعیت ، وضعیتی قابل قبول و مطلوب است .

باید در نظر داشت بازگشت ساعات کاری به روال سابق و لغو دورکاری بانک‌ها به معنای از میان رفتن ویروس کرونا نیست و لازم است حتی سخت‌تر از قبل فعالان اقتصادی نسبت به رعایت موازین بهداشتی و استفاده از ماسک اقدام کنند.

در عین حال بررسی‌ها نشان می دهد شستشوی مداوم دست‌ها خود عامل مهمی برای ممانعت از شیوع ویروس است در این راستا در عین استفاده از دستکش و مواد ضدعفونی کننده در شرایطی عدم دسترسی به آب و شوینده، لازم است افراد از لمس سطوح تا حد ممکن خودداری نمایند .

در این راستا، حفظ فاصله، استفاده از ماسک، استفاده از دستکش، مواد شوینده و همچنین عدم حضور در محل کار به محض مشاهده علائم خاص از مهمترین عوال بازدارنده در این راستاست.

در عین حال همچنان لازم است فعالیت هایی که انجام آن نیاز به حضور فیزیکی ندارد و پیش تر به صورت حضوری اجرایی می شد، همچنان انلاین و بدون مراجعه افراد صورت گیرد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

پست قبلی

شناسایی ۱۷۸۷ مبتلای جدید به کرونا در کشور/ تعداد فوتی ها به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر رسید

پست‌ بعدی

۳ نماینده تبریز در لیست کاندیداهای نایب رییسی مجلس/خیز بلند احمدی نژادی‌ها

admin

admin

پست‌ بعدی

۳ نماینده تبریز در لیست کاندیداهای نایب رییسی مجلس/خیز بلند احمدی نژادی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11

۲۴ تیر ۱۴۰۵
هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

۲۴ تیر ۱۴۰۵
هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

۲۴ تیر ۱۴۰۵
هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید