• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
پایگاه خبری آذرقلم
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آذرقلم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار
صفحه اصلی جامعه

تشرف به حرم رضوی ضرورت ندارد، زیارت از راه دور کفایت می کند

توسط admin
۱۴ اسفند ۱۳۹۸
0 0
A A
0
Print This Post

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

آذرقلم: ایجاد محدودیت برای زائران حرم رضوی بدلیل شیوع بیماری کرونا، با تایید علما و روحانیون حوزه علمیه خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش آذرلقم به نقل از خراسان، آیت ا… «سید جعفر سیدان» با تایید اقدامات آستان قدس رضوی در خصوص مبارزه با ویروس کرونا در حرم مطهر گفت: بنده در جواب کسی که اقدامات آستان قدس در این شرایط را ناخوشایند می‌دانست، گفتم، این برنامه‌ها عین ادب به اهل بیت(ع) و احترام به زائر ایشان است. وی افزود : در شرایط کنونی جامعه و رواج بیماری ویروسی، باید بهداشت فردی را در همه شرایط رعایت کرد، رعایت بهداشت در همه مکان‌ها به ویژه در اماکن مقدسه، یک عمل عقلانی و دینی است.

در شرایط کنونی تشرف حضوری به حرم ضرورتی ندارد
همچنین آیت‌ا… «رجبعلی رضازاده» با بیان این که در شرایط کنونی جامعه، تشرف حضوری به حرم مطهر رضوی برای زیارت مضجع منور حضرت رضا(ع) به هیچ عنوان ضرورتی ندارد، اظهار کرد: زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) با قرائت زیارت نامه حضرت رضا(ع) می‌توانند فیض زیارت حضوری این امام همام(ع) را در درگاه الهی کسب کنند تا ان‌شاءا… با توسل به حضرت رضا(ع) این خطر رفع شود. وی تصریح کرد : توجه به مسائل بهداشتی و پزشکی باید در اولویت مردم قرار گیرد و در صورت ابتلا به این بیماری برای درمان و جلوگیری از شیوع آن اقدامات و دستورات متخصصان امر که همان پزشکان باشند لازم است.
عرض حاجت خدمت حضرت رضا(ع) از راه دور کفایت می‌کند
آیت‌ا… «مصطفی اشرفی شاهرودی» نیز اظهار کرد : آن چه که ما شنیدیم رعایت نکات برای دفع این بلا از حرم مطهر و زائران عزیز، خوب انجام شده اما در شرایط کنونی با استفاده از تبلیغات محیطی و غیره در صحن‌های متبرک حرم مطهر رضوی، بر زیارت حضرت رضا(ع) از راه دور تأکید می شود و بهتر است این شیوه از زیارت را در شرایط حاد کنونی ترویج دهید.
این استاد حوزه افزود : با توجه به شرایط کنونی و شیوع ویروس کرونا، نیازی به تشرف حضوری زائران و مجاوران در محیط مضجع منور حضرت رضا(ع) نیست از همین رو عرض حاجت خدمت حضرت رضا(ع) از راه دور کفایت می‌کند.
آیت‌ا… مصطفی اشرفی شاهرودی خاطرنشان کرد: عاجزانه از مردم تقاضا دارم دستورات پزشکی و بهداشت فردی را رعایت کنند و با توجه به اعتقادشان به ولایت اهل بیت(ع)، توسل‌شان به حضرت حجت ارواحنا فدا را قطع نکنند چراکه طبق اعتقادات و تعالیم دینی، دعای خیر اهل بیت(ع) در درگاه خداوند متعال مستجاب است.

تشکر از تولیت آ ستان قدس به خاطر اقدامات پیشگیرانه
حجت الاسلام و المسلمین« محمدجواد نظافت» از استادان حوزه و دانشگاه نیز با تقدیر از اقدامات تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد : همان‌طور که هنگام رسیدن ناپاکی به حرم، باید محل را آب کشید و شست، در مقابل این ویروس هم باید چنین رفتار کرد؛ اسلام دین عقلانیت است؛ منتها اسلام می‌گوید نگاه مادی صرف نداشته باش، بهداشت را رعایت کن و بسم‌ا… بگو؛ بگو خدایا بلا را دفع کن؛ اگر تمام ماسک‌ها را داشته باشی و تمام مواد شوینده را نیز مصرف کنی، بازهم نباید خود را مصون بدانی؛ ما از بلا ایمن نیستیم.به همین دلیل، ما از تولیت آستان قدس رضوی که به فکر آلوده نشدن حرم مطهر به ویروس خطرناک هستند، تشکر می کنیم.

زائران همکاری کنند
در همین باره، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا جواهری عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت : در شرایط فعلی با توجه به نفوذ و گسترش ویروس منحوس و زیانبار کرونا، لازم است تدابیر مناسبی از سوی تولیت آستان قدس رضوی و مدیریت استان خراسان رضوی برای زائران امام رضا(ع) اعمال شود که آثار این ویروس از بین برود. وی افزود : الحمدلله در آستان قدس رضوی برنامه‌های خوبی برای کنترل و مهار این ویروس درحال انجام است که شایسته است زائران حرم امام رضا(ع) با این برنامه‌ها همراهی کنند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

پست قبلی

آمار مبتلایان به کرونا در آذربایجان‌شرقی به ۴۸ مبتلا و ۴ فوتی رسید

پست‌ بعدی

ماجراهای ناتمام استوکس: مهاجم سابق تراکتور دستگیر شد!

admin

admin

پست‌ بعدی

ماجراهای ناتمام استوکس: مهاجم سابق تراکتور دستگیر شد!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا

تراکتور، لیگ برتر را با شکست آغاز کرد/ استارت تلخ در سیرجان

18

آقای خطیبی! بهشت را به بها دهند و نه به بهانه! + جدول

13

تراکتور شانش آورد که شکست نخورد!/ کارصعود به روز آخر کشید

12

آقای وزیر آموزش و پرورش! آزمون دوباره دانش آموزان سمپاد را متوقف کنید!

11
هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

ورزشی:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

اخبار اخیر

هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵

فرماندار شبستر:

۲۰ تیر ۱۴۰۵

ورزشی:

۲۰ تیر ۱۴۰۵
پایگاه خبری آذرقلم

پایگاه خبری آذرقلم به عنوان یکی از پایگاه های خبری قدیمی شهر تبریز و یکی از بروزترین پایگاه های خبری در شهر تبریز می باشد. امیدواریم بتوانیم با جذابیت خبری و صراحرت اخباری که داریم پاسخگوی خواسته های شما کاربران عزیز باشیم.

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آگهی ها
  • اخبار
  • اخبار اصلی
  • اقتصاد
  • بین الملل
  • تصاویر برگزیده روز
  • تماس باما
  • جامعه
  • حوادث
  • دریاچه ارومیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سیاست
  • سیاست
  • شهرستانها
  • شهری
  • طنز و کاریکاتور
  • عناوین مهم
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گلشن راز
  • مصاحبه
  • ورزش
  • یادداشت

آخرین اخبار

هنر ورزش:

هنر ورزش:

۲۳ تیر ۱۴۰۵
نقل و انتقالات تراکتور:

ورزشی:

۲۱ تیر ۱۴۰۵
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سیاست
  • فرهنگی
  • ورزش
  • گزارش تصویری
  • شهرستانها
  • شهری
  • دریاچه ارومیه
  • آگهی ها

© 2023 کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری آذرقلم می باشد

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید