آذرقلم: رئیس هلال احمر اسکو از نجات یک خانم گردشگر درحال غرق شدن در دریاچه ارومیه توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان اسکو از مرگ حتمی خبر داد .به گزارش آذرقلم، محمد یوسفیپور اظهار داشت: طبق گزارش مرکز کنترل و هماهنگی و هدایت عملیاتهای امدادی معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان مبنی بر غرق شدن یکی خانم در دریاچه ارومیه بلافاصله تیم امداد دریایی جمعیت هلال احمر اسکو به محل اعزام شدند.
وی افزود: بر اساس اعلام همراهان، این خانم باخواهرش جهت تفریح و شنا وارد دریاچه ارومیه شده و با پیشروی بطرف آب دریاچه در اثر اهمال و سهل انگاری وشوخی کردن با یکدیگر در داخل آب موجب وارد شدن آب شور دریاچه به دهان و بسته شدن راه تنفس شده و بعلت عدم آشنایی کافی به اصول شناگری و همچنین اصول کمکهای اولیه در معرض غرق شدن و خطر مرگ قرار گرفته بود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اسکو افزود: پس ازحضور به موقع تیم عملیاتی در محل حادثه و انتقال سریع پیکر نیمه جان خانم ۲۱ساله به ساحل دریاچه با قایق امدادی و انجام اقدامات امدادی و کمکهای اولیه زندگی دوباره به ایشان بازگردانده شد.
یوسفیپور گفت: از هموطنان درخواست میشود با توجه به بالا آمدن سطح آب دریاچه در صورت عدم آشنایی به اصول شناکردن و بدون تجهیزات شنا از رفتن به دریاچه جدا خودداری کنند.









