یادداشت ورزشی: نادر عبدل زاده
آذرقلم: بعد از آن که مقرر شد سالنهای اقدمی و پورشریفی مجموعه ورزشی باغشمال تبریز بازسازی و بهسازی شوند موجی از شور و شوق در جامعه ورزشی استان به وجود آمد و البته پس از آن که سرعت کار و حجم وسیع تغییرات و ارتقا امکانات آنها دیده شد این خوشحالی بیش از قبل بروز کرد.
اما بلافاصله بعد از اتمام رقابت های والیبال نوجوانان آسیا به میزبانی تبریز تمامی این خوشنودی و ذوق اهالی ورزش به نوعی از بین رفت ؟ نظیر بادکنکی بزرگ و خوشرنگ که با یک اشاره ترکید و چیزی از آن باقی نماند ؟!
متاسفانه بعد از مسابقات آسیایی نوجوانان خبر عدم تیمداری باشگاه شهرداری که مستقیماً تیم های لیگ برتری والیبال و بسکتبال را تحدید کرد خوشنودی ناشی از داشتن سالن هایی زیبا و نوسازی شده را از بین برد ؟ به واقع اگر قرار باشد در این سالن ها تماشاگران حضور نیافته و شاهد بازی های لیگ برتری نشوند اساساً کاربرد قهرمانی و جذاب ورزش برای عموم مردم از بین می رود و این شوک اولی بود که به طرفداران هر دو رشته سالنی موفق باشگاه شهرداری وارد شد و آنها را از رویای تماشای والیبال و بسکتبال در این اماکن دور کرد.
مورد دومی که مربوط به ساختار هیات های ورزشی و به خصوص هیات بسکتبال آذربایجان شرقی می باشد نمودی منفی تر را نیز نمایان ساخت ؟ دلیل این وضعیت به تقسیم غیرعادلانه فضاهای ورزشی بین دو رشته همسایه و سالنی برمی گردد.
متاسفانه در تایم تابستانی و ایامی که هیات ها در زمینه جلب استعدادها و یافتن بازیکنان شاخص از یک طرف و کسب درآمد از جهتی دیگر با نگاه ویژه ای به این ماه ها چشم دوخته اند ، بسکتبال جایی در سالن اقدمی برای خود پیدا نکرد و حالا تایم های مختلف تمرینی رشته عریض و طویل بسکتبال در سالن های متفرقه انجام می گیرد که البته به راه افتادن این تایم ها نیز بیشتر روی روابط رئیس هیات و رایزنی های که صورت گرفت عملی گردید اگرنه رشته ای پرسابقه و با جمعیت ورزشکار بزرگ که پارسال یکی از دو عنوان قهرمانی تیمی استان را بدست آورده جایی برای فعالیت نداشت!؟
حالا روی سخنمان با اداره کل ورزش و جوانان می باشد ، تشکیلاتی که مالک سالن هاست و البته هیات های ورزشی نیز زیر مجموعه همین تشکیلات به شمار می آیند و بی تعارف لازم است تا این اداره کل با تخصیص مکان و سالن و البته رعایت انصاف در آنها به نوعی عمل کند تا یک رشته با محدودیت یا کمبود از بابت مکان تمرینی و انجام فعالیت های روتین بازنماند.









