- پایگاه خبری آذرقلم - https://azargalam.ir -

6 شهرستان آذربایجان شرقی در آستانه اجرای طرح قرنطینه شدید

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تصویب محدودیت‌های جدید در مراکز استان‌ها توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا و تشکیل قرارگاه اجرایی این ستاد برای نظارت بر اعمال محدودیت‌ها، گفت: شهرداری و شورای شهر تبریز نقش بسیار مهمی در اجرای مصوبات جدید ستاد ملی کرونا دارند.

به گزارش آذرقلم، محمدرضا پورمحمدی در نشست هم‌اندیشی با اعضای شورای اسلامی شهر تبریز درخصوص اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی در این شهر، اظهار داشت: وضعیت بیماری کرونا در کل کشور و استان نگران‌کننده است؛ اما در عین حال میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی نیز نسبت به هفته قبل بیشتر شده و امیدواریم شاهد روند کاهشی کرونا در روزهای آینده باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر تعطیلی فعالیت گروه‌های شغلی دو، سه و چهار از ساعت 18 عصر در مراکز استان‌ها، گفت: این ستاد به استان‌ها اجازه داده است که در برخی شهرهای بزرگ هم این محدودیت‌ها را اعمال کنند و احتمالاً در آذربایجان شرقی هم شش شهر مشمول این محدودیت‌ها خواهند شد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در بحث کرونا، معیشت مردم نیز به اندازه سلامت آنان اهمیت دارد، افزود: هر تغییر کوچکی در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی می‌تواند در معیشت مردم اثرگذار باشد و اعمال محدودیت‌ها باید با توجه به این مسأله صورت گیرد.

دبیر ستاد مقابله با ویروس کرونا در آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به مصوبه دیروز ستاد ملی کرونا برای اجرای محدودیت‌های کرونایی در مراکز استان‌ها، گفت: این محدودیت‌ها از سه شنبه هفته جاری و به مدت یک ماه در شهرستان‌های تبریز، مرند، مراغه، میانه، اهر و سراب اجرا خواهد شد.

علیار راستگو اظهارداشت: بر اساس این مصوبه فعالیت گروه‌های شغلی دو، سه و چهار از ساعت ۱۸ عصر تا صبح طی یک ماه آینده تعطیل خواهد بود.

وی ادامه داد: فعالیت‌های مرتبط با گروه شغلی یک همچون بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، قصابی‌ها، مراکز تولید و عرضه محصولات پروتینی و میادین میوه و تره‌بار در هر ساعت از شبانه روز ممکن است و رستوران‌ها و مراکز عرضه غذاهای سرد و گرم نیز صرفاً به شکل بیرون‌بر مجاز به فعالیت خواهند بود.

مشاغل گروه دوم شامل پاساژها و مراکز خرید و مال‌های فروش غیرمواد غذایی، تمرین و انجام مسابقه‌های ورزشی، مراکز متبرکه و زیارتگاه‌ها، مساجد و مصلی‌ها، قنادی یا شیرینی فروشی، آب میوه و بستنی فروشی، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، آرایشگاه مردانه، بازار فروش خودرو، مراکز شماره گذاری اتومبیل، فرش و موکت فروشی، اسباب بازی فروشی، فروش لوازم خانگی، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشی، عمده فروشی و خرده فروشی پوشاک، پارچه فروشی، آتلیه و عکاسی، مشاور املاک، پرده سرا، فروش مبلمان، فروش کیف و کفش، فروش لوازم التحریر، خیاطی، خرازی، فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی، شیرینی پزی، خشکبار و آجیل فروشی می‌شوند.

مشاغل گروه سوم شامل دانشگاه‌ها، مدارس، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و زبان‌سراها و سایر آموزشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما و تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزه، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی می‌شوند.

گروه چهارم نیز شامل برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش‌ها، باشگاه‌های ورزشی برای ورزش‌های پر برخورد از جمله کشتی و کاراته و جودو، مدارس شبانه روزی، کافه، قهوه خانه و چای خانه با عرضه مواد دخانی، باغ وحش و شهربازی‌ها و مراکز تفریحی آبی هستند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]