- پایگاه خبری آذرقلم - https://azargalam.ir -

تبریز در انتظار خروج دود سفید از برج ساعت: 3 گزینه نهایی برای شهرداری

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: بزرگان و اسقف های بزرگ مسیحیان در هنگام انتخاب پاپ جدید به عنوان رهبر کاتولیک ها به مدت چند ساعت تا چند روز در کلبه ای مهم و در یکی از نقاط مرکزی شهر جمع می شوند تا پس از ساعت ها شور و بررسی محرمانه و در پشت درهای بسته، یک گزینه صلاحیت دار و شایسته را به عنوان رهبر مسیحیان جهان انتخاب کنند و وقتی به یک اجماع نظر رسیدند دود سفیدی از دودکش های خانه بیرون می آید و مردم که مدت ها در انتظار و هیجان انتخاب جدید هستند به این نتیجه می رسند که بالاخره رهبر جدید آنها انتخاب و معرفی شده است.
به گزارش آذرقلم، حالا فرآیند انتخاب شهردار تبریز هم چیزی شبیه آن دود سفید شده است. هم مسئولان استان و شهروندان و هم کارکنان شهرداری منتظرند تا کلیددار آینده شهرشان را بشناسند.
با جدی شدن بحث های مربوط به انتخاب شهردار جدید تبریز، اکنون اعضای شورای شهر بر روی سه گزینه نهایی به توافق رسیده اند. اکبر غفاری ( معاون سیاسی و امنیتی اسبق استانداری آذربایجان شرقی) ، مظفر سلیمانی ( معاون مالی و اقتصادی فعلی شهرداری تبریز) و یعقوب هوشیار ( شهردار سابق منطقه 5 تبریز و شهردار فعلی منطقه 18 تهران) این سه گزینه هستند.
بر اساس رأی گیری اعضای شورای شهر تبریز، یعقوب هوشیار و مظفر سلیمانی هرکدام با ۸ رأی و اکبر غفاری با ۵ رأی به مرحله نهایی انتخاب شهردار تبریز راه یافتند. فریدون بابایی‌اقدم در جلسه رأی‌دهی به گزینه‌ها غایب بود و هر یک از اعضا حق رأی به دو تن را داشتند.

با این سه گزینه بیشتر آشنا می شویم:

اکبر غفاریسیاست سازمان بازرسی مچ گیری و مانع تراشی برای مدیران نیست - ایرنا
اکبر غفاری متولد 1340 بوده و یک چهره سیاسی نزدیک به اصولگرایان به شمار می آید.
وی پیش از این به مدت پنج سال در فاصله سال های 1383 تا 1388معاون سیاسی وامنیتی استانداری آذربایجان شرقی بود.

وی خرداد سال 1389 به عنوان مدیرکل بازرسی آذربایجان شرقی و رئیس این سازمان در منطقه پنج کشور معرفی شد.

نام او چند ماه پیش نیز به عنوان یکی از گزینه های استاانداری آذربایجان شرقی بر سر زبان ها افتاد اما مورد مخالفت برخی نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس قرار گرفت و از لیست وزارت کشور کنار گذاشته شد.

بر اساس تصمیم اعضای شورا مقرر شد اکبر غفاری روز چهارشنبه این هفته جهت ارائه برنامه‌های خود در صحن شورا حاضر شود.

مظفر سلیمانی:

مظفر سلیمانی، برادر شهید بوده و با مدرک فوق لیسانس مدیریت، سابقه خوبی در امور مالی و اقتصادی دارد. او از سال 1395 و از دوران صادق نجفی به عنوان معاون مالی و اقتصادی شهرداری تبریز اشتغال دارد.
او همچنین در چندین هیات مدیره شرکت و سازمان تحت پوشش شهرداری تبریز عضویت دارد و با توجه به انضباط مالی و تسلط بر مسائل اقتصادی و مالی، از نفوذ بالایی در این سازمان ها و شرکت ها برخوردار است. هر چند که ویژگی های منحصر به فرد اخلاقی مظفر سلیمانی مانع بزرگ برخی رانت جوئی های احتمالی توسط بعضی فرصت طلبان و سودجویان است.
او همچنین عضو هیات مدیره تعاونی اعتبار شهرداری تبریز بوده و از چهره های تاثیرگذار در تصمیمات بانک شهر، تعاونی مسکن شهرداری و شرکت همشهری است.
وی چند ماه پیش نیز یک دوره کوتاه به عنوان سرپرست شهرداری تبریز انتخاب شده بود.

یعقوب هوشیار:خیز سوم یعقوب هوشیار برای کلیدداری شهر تبریز
هوشیار در سال ۱۳۸۸ و در دوره ای که علیرضا نوین شهردار تبریز بود وارد مجموعه شهرداری شد و در ابتدای کار، مدیریت شهرداری منطقه تازه تاسیس و کوچک ده را عهده دار گردید.
او از آشنایان سببی و نزدیک یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی است. هرچند که سن، سوابق و عملکرد خود هوشیار بیشتر از سوابق این نماینده به چشم می آید با این حال این قرابت می تواند یکی از نقاط قوت او برای مدیریت کلان شهرداری تبریز باشد تا به واسطه همین نزدیکی از برخی امتیازات نفوذ در حلقه قدرت های کلان سیاسی کشور به نفع شهر تبریز بهره برد.
اسفندماه ۱۳۹۰ هوشیار از سوی علیرضا نوین در شهرداری منطقه ۱۰ تودیع و به عنوان شهردار منطقه ۵ منصوب شد.
هوشیار متولد سال ۱۳۵۶ است و او در ۴۴ سالگی مصمم است تا ردای کلیدداری بلدیه تبریز را بر تن کند. این نخستین بار نیست که نام «یعقوب هوشیار» به عنوان گزینه‌ای برای شهردار شدن مطرح می‌شود.
اولین بار، نام هوشیار در سال ۱۳۹۲ در بین گزینه های شهرداری تبریز قرار گرفت اما در ادامه کار و با اطلاع از اینکه قاطبه شورای چهارم بر روی شهرداری صادق نجفی به اتفاق نظر رسیده اند و احتمال دارد از او بهره تبلیغاتی ببرند انصراف داد. با روی کار آمدن نجفی، هوشیار در سمت شهرداری منطقه ۵ ابقا گردید و مجری بسیاری از طرح های شهری گردید. آمارها نشان می دهد که او به عنوان یک مدیر جوان در طول ۹ سال حضورش در دو منطقه ۱۰ و ۵ بیش از ۱۴۰ طرح و پروژه شهری را به اجرا درآورده است.

هوشیار مدرک دکترای عمران خویش را از دانشگاه تبریز اخذ کرده و کارمند رسمی شهرداری است. در بررسی سوابق وی غیر از شهرداری مناطق ۱۰ و ۵ عضویت در هیات مدیره چند شرکت و سازمان به چشم می خورد.
چند ماه پیش نیز نام او در بین گزینه های شهرداری تبریز از سوی شورای ششم مطرح شد. اما نتوانست آرای لازم را کسب کند و او از این قضیه دلخور شد. با این حال او از سوی زاکانی، شهردار تهران به عنوان شهردار منطقه 18 پایتخت منصوب شد. حالا او بار دیگر می خواهد شانس خود را در رقابت با رقبای جدیدی و قدیم بیازماید.

یادداشت: محمد امین خوش نیت[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]