- پایگاه خبری آذرقلم - https://azargalam.ir -

آذرقلم: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی خبر از برگزاری راهپیمایی مردم تبریز در محکومیت آشوب‌های اخیر در روز دوشنبه، ساعت ۱۵:۳۰ داد.

به گزارش آذرقلم ، حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری با اشاره به برگزاری راهپیمایی مردم استان در روز دوشنبه، ۲۲ دی، گفت: مردم بصیر تبریز فردا هم‌صدا با سراسر کشور برای محکومیت تحرکات کور و اغتشاشات هدایت شده در روزهای گذشته و در برخی شهرها به میدان خواهند آمد.این تجمع مردمی ساعت ۱۵:۳۰ دوشنبه ۲۲ دی در مسیر خیابان ارتش شمالی و مقابل راسته «رهلی بازار» با حضور اقشار مختلف برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه از عموم مردم دعوت می‌کنیم به صورت خانوادگی در این مراسم شرکت کنند، خاطرنشان کرد: این مراسم با هدف حمایت از خواسته‌های به جای مردم، جدا کردن اغتشاشات از اعتراضات بر حق و حمایت از نظام و رهبری برگزار می‌شود.