- پایگاه خبری آذرقلم - https://azargalam.ir -

فوت ۳۰۳ بیمار و شناسایی 11300 بیمار جدید

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد تاکنون یک میلیون و ۸۹۹ هزار و ۲۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۳۷۰ هزار و ۷۳۱ نفر نیز دز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق‌شده در کشور به دو میلیون و ۲۶۹ هزار و ۷۵۳ دز رسید.

به گزارش آذرقلم، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون یک میلیون و ۸۹۹ هزار و ۲۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۳۷۰ هزار و ۷۳۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به دو میلیون و ۲۶۹ هزار و ۷۵۳ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۲۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۷۸۷ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۷۵۱ هزار و ۱۶۶ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۰۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۶ هزار و ۹۳۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۲۲۶ هزار و ۱۲۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. پنج هزار و ۳۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۸ میلیون و ۱۸ هزار و ۸۷۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.در حال حاضر ۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۶۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۸۳ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]