- پایگاه خبری آذرقلم - https://azargalam.ir -

سن ابتلا به بیماری‌های قلبی در ایران ۱۵سال پایین‌تر از میانگین جهانی است

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

سن ابتلا به بیماری‌های قلبی در ایران ۱۵ سال پایین‌تر از جهان

آذرقلم: یک فوق تخصص جراحی قلب و عروق با اشاره به وضعیت بیماران قلبی در روزهای کرونایی، گفت: بر اساس مراجعه بیماران به ویژه در فضای مجازی، به نظر می‌رسد که بیماران قلبی وضعیت خوبی ندارند.

به گزارش آذرقلم به نقل از ایسنا، دکتر رضایت پرویزی، اضطراب، مشکلات اقتصادی حاصل از تعطیلی و مشکل ترس از مراجعه به بیمارستان‌ها به دلیل آلوده فرض کردن آن به کرونا را از عوامل موثر در تغییر ضربان قلب و فشار خون عنوان کرد و گفت: ترس از کرونا گاهی باعث صدمه دیدن بیماران قلبی می‌شود.

وی در پاسخ به این‌که آیا مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی بعد از شیوع ویروس کرونا افزایش یافته است؟ گفت: آمار و ارقامی در این خصوص نداریم، اما با توجه به افزایش استرس، ترس از مراجعه به بیمارستان‌ها و مشکلات هماهنگی، می‌توان حدس زد که آمار سکته قلبی و ایست قلبی افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: بخش‌های قلب و اورژانس، سی‌سی‌یو و واحد خدمات متوسط یعنی نیمه اورژانس باید با هماهنگی و احتیاطات علمی آغاز به فعالیت کرده و فعالیت‌شان گسترش یابد.

سن ابتلا به بیماری‌های قبلی در ایران، پایین‌تر از میانگین جهانی است

این فوق تخصص جراحی قلب و عروق در ادامه با اشاره به پایین بودن سن ابتلا به بیماری‌های قلبی در ایران، اظهار کرد: سن ابتلا به بیماری‌های قلبی در ایران و آذربایجان شرقی نیز ۱۰ الی ۱۵ سال، پایین‌تر از آمار جهانی است.

وی با بیان اینکه از کار افتادن قلب و ریه در تمامی بیماری‌ها به معنی پایان حیات است، اظهار کرد: ایست قلبی لزوما مربوط به بیماری قلبی نبوده و عوامل متعددی همچون تصادفات، سرطان‌ها و عفونت‌ها نیز می‌توانند به ایست قلبی منجر شوند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]