- پایگاه خبری آذرقلم - https://azargalam.ir -

حبس برای ناقلان کرونا در کویت/تعطیلی ادارات در هند/ المپیک توکیو به تعویق افتاد

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

آذرقلم: دولت‌های منطقه برای مقابله با شیوع بیماری کووید ۱۹ دست به اقدامات پیشگیرانه زده و تنبیهاتی را برای خاطیان و ناقضان مقررات و قوانین وضع شده، درنظر گرفتند.

به گزارش آذرقلم، شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورهای جهان و بالا رفتن آمار مرگ و میر به دلیل آن، و به تبع آن، رکود اقتصادی در این کشورها، مقامات را بر آن داشته است تا برای جلوگیری از گستردش این ویروس دست به اتخاذ اقدامات تنبیهی برای کسانی کنند که قوانین و مقررات را نقض می‌‌کنند.

۱۰ ​سال حبس برای ناقلان تعمدی کرونا در کویت

کویت یکی از کشورهایی است که از همان ابتدا اقدامات سختی برای ممانعت از سرایت کرونا داشته است. پارلمان این کشور امروز سه‌شنبه (پنج فروردین) با تصویب قانونی اعلام کرد که هر کس از روی عمد موجب انتقال ویروس کرونا شود یا تدابیر احتیاطی برای پیشگیری از شیوع این ویروس را نقض کند، ضمن پرداخت جریمه، مجازاتی تا ۱۰ سال حبس در انتظارش است.

پارلمان کویت همچنین غرامت و مجازات مالی ۳۰ هزار دیناری را برای خاطیان و ناقلان کرونا در نظر گرفته است.

نانواهای اردن، حق ندارند نان را مستقیم به مردم بفروشند

اردن که از دوشنبه این هفته پایتخت خود را با کمک ارتش و نیروهای پلیس کاملا قرنطینه کرده، به نانوایی‌ها دستور داده مستقیماً نان را در اختیار مشتریان قرار ندهند.

وزیر صنایع و تجارت اردن امروز از مهر و موم شدن یک نانوایی در «امان»، پایتخت خبر داد و گفت که هر نانوایی‌ای که مستقیما و بلاواسطه اقدام به فروش نان کند، بسته خواهد شد. این مقام اردنی گفت که با کمک و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط آرد مورد نیاز خبازی‌ها را تهیه کرده و در اختیار آن ها قرار داده ایم و تلاش کرده‌ایم که نان به دم در خانه‌ها فرستاده شود.

به گزارش خبرگزاری عمّون، مقامات اردنی گفته‌اند هر شهروندی موارد تخلف را مشاهده کرد، باید سریعاً به مراجع ذی‌صلاح گزارش دهند؛ چرا که تخطی از مقررات و قوانین، جان شهروندان را به خطر خواهد انداخت.

سوریه قرنطینه جزئی را آغاز کرد

وزارت بهداشت سوریه دو روز پیش از ثبت اولین مرود کرونا در این کشور خبر داد؛ اگر چه این کشور از دور هفته پیش برخی محدودیت‌ها در مرزهای خود اعمال کرد و نهایت مرزها را بست ولی مقامات دولتی تصمیم گرفتن قرنطینه در این کشور را آغاز کنند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که تیم مقابله با کرونا مقررات آمدوشد شبانه در سرتاسر سوریه اعمال کند. این مقررات از فردا (۲۵ مارس/ ۶ فروردین) آغاز خواهد شد و کسی حق ندارد از ساعت شش عصر تا شش صبح از منازل خارج شود. وزارت کشور سوریه مکلف به اجرای این طرح است.

تعطیلی ادارات در هند برای ۲۱ روز

نخست‌وزیر هند هم اعلام کرد که تا ۲۱ روز دیگر همه ادارات در این کشور بسته  شده و ممنوعیت آمد و شد اعمال خواهد شد.

مقررات خرید و فروش در ترکیه

ترکیه نیز علاوه بر ممنوعیت خروج افراد مسن ۶۵ ساله و بالاتر، مقررات فروشی را برای فروشگاه‌ها و مغازه ها اعلام کرده است. بر اساس این مقررات، ساعت کار فروش از ساعت نه صبح تا نه شب است.

فروشگاه‌ها همچنین موظف‌اند تعداد افرادی که می‌توانند بر حسب مساحت فروشگاه خرید کنند را مشخص کرده و آن را در ورودی‌ها نصب کند.

شهرداری‌های ترکیه هم گنجایش و ظرفیت مسافران وسایل حمل و نقل عمومی از قبیل اتوبوس و مترو را به نصف کاهش داده‌اند.

پلیس و نیروهای خدماتی شهرداری‌ها هم موظف‌اند وسایل و مایحتاج شهروندان مسن و نیازمند را تهیه و به در منازل‌ آن‌ها ارسال کنند. این تصمیم با هدف ممانعت از خروج این افراد از خانه‌هایشان گرفته شده است. در برخی از شهرهای ترکیه، شهرداری‌ها به منظور ممانعت از تجمع افراد مسن، صندلی‌ها و نیمکت‌های پارک‌ها و تفرجگاه‌ها را کنده و جمع کرده است.

آمار جدید ابتلا به کرونا در سطح جهان

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با ثبت موارد جدید ابتلا به کرونا در بین سربازان خود، شمار آن‌ها را ۱۷۴ نفر اعلام کرد.

خبرگزاری فرانسه امروز گزارش داد که بیش از دو و نیم میلیارد انسان خود را به دلیل کرونا در قرنطینه حبس کرده‌اند.

وزارت بهداشت امارات از ثبت ۵۰ مورد ابتلا به کرونا خبر داد و گفت که شمار مبتلایان به ۲۴۸ نفر رسیده و چهار نفر هم شفا یافته‌اند.

انگلیس اعلام کرد شمار افرادی که بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان باخته‌اند به ۴۲۲ نفر رسیده است. ۸۰۷۷  نیز تاکنون در این کشور کرونا گرفتند.

وزارت بهداشت الجزائر نیز با اعلام ثبت ۳۴ مورد جدید ابتلا و مرگ دو نفر دیگر آمار خود را تغییر داد.

فرماندار ایالت نیویورک آمریکا میانگین ابتلا به کرونا در این ایالت آمریکایی به شدت و به شکل غیرقابل پیش‌بینی در حال افزایش است. او گفت که مبتلایان به کرونا ۲۵ هزار نفر هستند و در مقایسه با سایر ایالات ها بیشترین آمار ابتلا است.

فرماندار نیویورک گفته کمبود امکانات از جمله دستگاه های تنفسی باعث شده است که برای دو مریض از یک دستگاه تنفس استفاده کنیم.

وزارت بهداشت آمریکا نیز از فوت ۶۹ نفر طی یک روز گذشته و ابتلای ۵,۸۶۰ نفر خبر داد. آمار کلی فوتی و مبتلایان نیز به ترتیب به ۶۲۲ و  ۴۹,۵۹۴ افزایش یافت.

آمار بالای ایتالیا در ابتلا و مرگ و میر

وزارت بهداشت ایتالیا از ثبت بیش از ۷۰۰ مورد فوتی در اثر ابتلا به بیماری کووید  ۱۹ در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

وزرت بهداشت ایتالیا گزارش داد که در عرض یک روز گذشته، ۷۴۳ نفر کرونا در اثر ابتلا به کرونا فوت کرده و با آمار جدید فوتی‌ها، تعداد فوتی‌ها به ۶۸۲۰ نفر رسیده است.

بر اساس آمار دولت ایتالیا امروز ۵۲۴۹ نفر کرونا گرفته‌اند و با این آمار، تعداد کل مبتلایان به ۶۹,۱۷۶ نفر رسید.

رویترز بعد از ظهر روز سه‌شنبه گزارش داد که تنها در ایالت «لومباردا» ۴۰۰ نفر در عرض یک روز فوت کرده اند که آمار بی‌سابقه‌ای است.

توافق ژاپن و IOC برای تعویق یک ساله المپیک/ توکیو ۲۰۲۰+۱ شد

نخست وزیر ژاپن و رئیس کمیته بین المللی المپیک برای تعویق یک ساله المپیک توکیو به توافق رسیدند.

بعد از صحبت‌های توماس باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک مبنی بر اینکه تصمیم نهایی برای تعویق المپیک تا یک ماه عالم آینده اعلام می‌شود امروز شینزو آبه نخست وزیر ژاپن در تماسی تلفنی با رئیس IOC برای تعویق یک ساله بازیهای توکیو به توافق رسید.

تعداد زیادی از کشورها با ارسال نامه‌ای به کمیته بین‌المللی المپیک خواستار تعویق بازی ها شدند.

به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا تعداد زیادی از مسابقات انتخابی المپیک لغو شد.

با توجه به اینکه فرصت مناسب برای تمرین فراهم نبود ورزشکاران هم خواستار تعویق بازیهای المپیک توکیو شدند.

اسپانیا رکورد زد/زمین‌های اسکی روی یخ محل اجساد شد

وضعیت امروز کشورها در برابر کرونا؛ اسپانیا رکورد زد/زمین‌های اسکی روی یخ محل اجساد شد

کشورهای مختلف برای جلوگیری از شیوع کرونا علاوه بر وضع مقررات جدید مجازاتی را نیز برای ناقضان قوانین در نظر گرفته اند.

افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشورهای مختلف به علاوه کمبود تجهیزات پزشکی فشار مضاعفی را به دولت های درگیر این ویروس وارد کرده است. از همین رو برخی از کشورها با وضع مقررات جدید از جمله ممنوعیت آمد و شد و بستن مراکز مختلف درصدد مهار و شکستن زنجیره ویروس هستند. علاوه بر وضع این مقررات برخی دولت ها جریمه هایی را نیز برای ناقضان آن در نظر گرفته اند.

در همین راستا و به گزارش بی بی سی نخست‌وزیر انگلیس از برقراری شرایط ویژه آمد و شد در کشورش خبر داد. او گفت: “همه باید در خانه بمانند. تجمع بیش از دو نفر ممنوع است” و پلیس بر مقررات جدید نظارت خواهد کرد.”بوریس جانسون که در نطقی تلویزیونی با مردم کشورش صحبت می‌کرد گفت این شرایط را برای سه هفته آینده به اجرا خواهد گذاشت. به گفته وی پلیس این کشور موظف به اجرای این مقررات خواهد بود و علاوه بر جریمه، تجمع‌های بیش از دو نفر را بر هم خواهد زد. انگلیس تا کنون ۶۶۵۰ ابتلا و ۳۳۵ کشته داشته است.

گفته می‌شود که حدود ۱۷۰ هزار دوربین مدار بسته نه تنها دالان‌ها و ایستگاه‌های مترو بلکه کلیه خیابان‌های اصلی و اغلب مکان‌های عمومی مسکو را تحت پوشش نظارتی قرار داده‌اند. پلیس مسکو اعلام کرده است که از ماه فوریه گذشته به کمک همین دوربین‌ها حدود ۲۰۰ شهروند را پس از خروج از قرنطینه شناسایی کرده است. روسیه ۴۴۴ مورد ابتلا و تنها یک مورد فوتی داشته است.

اما اسپانیا نیز که یکی از سخت ترین روزها را سپری می کند تعداد جان باختگانش به حدی رسیده که مجبور شده سالن اسکی روی یخ را به محلی برای نگهداری اجساد تبدیل کند. به گزارش فرانس ۲۴ این مکان در مادرید پایتخت اسپانیا است. اسپانیا تا کنون ۳۹۶۷۳ مورد ابتلا و ۲۶۹۶ تن جان باخته داشته است.بنابر گزارش وزارت بهداشت اسپانیا از روز گذشته تا کنون ۵۱۴ اسپانیایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]