|

آخرین عناوین:
  • تاریخ انتشار خبر :دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱ | کد خبر : 6681
  • پرینت

    آذرقلم: هر چند در مورد قند بالا و روغن زیاد و سوخته به کار رفته در پخت زولبیا و بامیه اکثر پزشکان هشدار می دهند اما هنوز هم این شیرینی ایرانی پای ثابت سفره های افطار آنهاست.

    آذرقلم: هر چند در مورد قند بالا و  روغن زیاد و سوخته به کار رفته در پخت زولبیا و بامیه اکثر پزشکان هشدار می دهند اما هنوز هم این شیرینی ایرانی پای ثابت سفره های افطار آنهاست.

    در این تصاویر نحوه تهیه بامیه و زولبیا را ببینید./ مهر

     مهمان شیرین

    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین
    • مهمان شیرین

  • برچسب ها :
  • نظرات کاربران در "رمضان با طعم زولبیا و بامیه + عکس"
    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.