- پایگاه خبری آذرقلم - https://azargalam.ir -

افزایش قیمت گوشت منجمد و مصرف بالای بیمارستان ها گوشت گرم را کمیاب کرد

[vc_row][vc_column][vc_column_text]آذرقلم: رئیس اتحادیه گوشت و مرغ تبریز گفت: بالا رفتن نرخ خوراک دام‌ها باعث کاهش صرفه اقتصادی دامداری شده و تولید کاهش یافته است.
به گزارش آذرقلم به نقل از ایسنا، ایوب حاج آقاپور صاحب کار، اظهار کرد: از آنجایی که قیمت نهاده‌های دامی به شدت بالا رفته است، پرورش دام برای دامداران دیگر مقرون به صرفه نیست؛ بنابراین بحران افزایش قیمت نهادهای دامی بر کمبود گوشت در بازار دامن زده است.
وی ادامه داد: به عنوان مثال دامداران در گذشته سویا را با قیمت دو هزار تومان خریداری می‌کردند، اکنون قیمت آن در بازار به ۱۴ هزار تومان رسیده است.
وی افزود: باتوجه به این‌که پرورش دام علاوه بر خوراک، مخارج دیگری همچون دارو و … دارد، هزینه تمام شده بالا رفته و پرورش گوسفند صرفه اقتصادی چندانی برای دامداران ندارد، به همین دلیل برخی از آن‌ها دست به قاچاق دام می‌زنند و همین امر نیز باعث افزایش قیمت شده است.
حاج آقاپور صاحب کار با اشاره به افزایش سرسام آور گوشت منجمد، اضافه کرد: در هر شرایطی که محاسبه شود، قیمت تمام شده گوشت منجمد پایین در می‌آید، اما به دلیل نبود نظارت در بازار، گوشت منجمد با قیمت ۷۸ هزار تومان عرضه می‌شود و این امر منجر شده تا تقاضا برای گوشت گرم افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که گوشت منجمد بیشتر در نهادهای دولتی اعم از بیمارستان‌ها و … توزیع می‌شد، اکنون به دلیل افزایش قیمت‌ آن به سمت مصرف گوشت گرم هجوم آورده و دام‌ بیشتری در کشتارگاه ذبح می‌شود؛ در نتیجه این موضوع در کمبود گوشت در بازار نیز تاثیر گذار است.
رئیس اتحادیه گوشت و مرغ تبریز گفت: متاسفانه در خصوص صنعت دامپروری ظلم شده است و هیچ گونه حمایتی از سوی جهاد کشاورزی و دولت انجام نمی‌گیرد و بسیاری از افراد از برای ادامه کسب و کار دست به قاچاق دام می‌زنند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]